Prof.Dr. Bilal Çoban Elazığspor İle İlgili Açıklamalarda Bulundu

Prof. Dr. Bilal Çoban, Elazığspor'un içinde bulunduğu süreçle ilgili açıklama yaptı. Çoban, 'Elazığspor'umuzu fütursuzca kullananları tarih yargılamazsa bile, günü geldiğinde biz sorgulayacağız' dedi.

Prof.Dr. Bilal Çoban Elazığspor İle İlgili Açıklamalarda Bulundu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığspor ile ilgili Prof. Dr. Bilal Çoban açıklamalarda bulundu.
ÇOBAN: ELAZIĞSPOR, ELAZIĞLILARIN GÖNLÜNDE YANAN MEŞALEDİR
Bilal Çoban yaptığı yazılı açıklamada, “Çok Kıymetli Elazığspor Sevdalıları! Şükürler olsun ki; Siyasi hayatımız boyunca Elazığspor’umuzu malzeme yapmadık, çilekeş taraftar üzerinden oy devşirme çapsızlığına düşmedik.

Belediye Başkan Adayı olduğumuz süreçte; Ben Elazığspor’un siyaseten kullanılmaması ve zarar görmemesi için mücadele ederken, bizi rakip görenler ve siyaseten panikleyenler, Elazığspor’un ipine sarıldılar, tahtanın açılması üzerinden çok ucuz açıklamalarda bulundular. O gün Elazığspor’u bu günkü hallere düşmesine müsaade etmeyeceklerinin sözünü verenler, bu gün Elazığspor’umuz ile birlikte küme düşmüş ve Elazığspor’u “Siyasi rant ve İmar Rantı” olarak kullandıklarını itiraf etmek zorunda kalmışlardır. Unutulmamalıdır ki; Elazığspor’umuz, hiç kimsenin, hiç bir siyasi partinin veya bir zümrenin arka bahçesi değildir. Elazığspor’umuzu fütursuzca kullananları tarih yargılamazsa bile, günü geldiğinde biz sorgulayacağız, “Elazığspor, Elazığlıların gönlünde yanan meşaledir ve Elazığ çocuğunun nefes alanıdır” demeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.