Prof. Dr. Dağlı Hastalara Şifa Olmaya Devam Ediyor

Medical Park Elazığ Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Necati Dağlı,kalp krizi ve yüksek ölüm riski ile gelen bir hastasını Acil ACBG kararı verdi ancak hasta acil bypass olamayacak kadar kötü olan damarlarını anjiyo ve stent ile açarak sağlığına kavuşturdu.

Prof. Dr. Dağlı Hastalara Şifa Olmaya Devam Ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlimizde yaptığı başarılı ameliyatlarla gündemden düşmeyen Medikal Park Hastanesi Kardiyoloji bölümü doktorlarından Prof. Dr. Necati Dağlı, hastalarına şifa olmaya devam ediyor. 

Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde kendisine gelen "Akciğer Ödemi" tanısı olan bir hastaya sabah saat 06:00 Anjiyo yapıldı.

Hastanın, daha önce 3 Hastaneye başvurmuş ve  Acil Bypasa yanaşmamış, bunu üzerine Prof. Dr. Dağlı'ya başvuran hastayı medikal tedavi ile çok az da olsa rahatlatıp gece 24:00 de ameliyata aldı. Hastaya 5 stent takıldı.2 Yan dala balon yapıldı. Hasta Akciğer Ödeminden çıkarak sağlığına kavuştu.

Servise alınan 75 yaşında ki, hastaaAmeliyatı başarıyla tamamlayarak sağlığına kavuşturan Prof. Dr. Necati Dağlı’ya teşekkür etti.

Hastaya tedaviyi uygulayan Prof. Dr. Necati Dağlı; "Sabah 06:00 da bana gelen F.Ö isimli erkek hastama Akciğer Ödeminde ve NON ST Mİ tanısı ile cumartesi sabah 06:00 da anjiyo yapıp acil ACBG kararı verdim. Hastaya kendi hastanem dahil olmak üzere 3 merkez acil bay pasa yanaşmadı. Hastayı Medikal tedavi ile çok az rahatlattık. Sonrasında gece 23:30 da saturasyonu 80 altına düştü ve tansiyon 90/60 olunca saat 24:00 de  acil Primer aldık.Toplamda 5 stent,2 yan dala balon yaptım. Cx 2 om sonrası CTO idi.Çok kalsifik ve tortuoz cx ve lad vardı.Hasta şuan Coroner yoğun bakımda akciğer ödeminden çıktı ve durumu iyiye gidiyor" dedi.