Rektör Göktaş'tan Fırat Üniversitesi İçin Büyük Tanıtım Atağı

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş'ın girişimleriyle Fırat Üniversitesi tarihinin en büyük tanıtım atağı bu akşam saat 20:00'da başlıyor.

Rektör Göktaş'tan Fırat Üniversitesi İçin Büyük Tanıtım Atağı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oluruyla Fırat Üniversitesi Rektörlüğü görevine atanan Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, kısa süre içerisinde yaptığı başarılı çalışmalarla toplumun tüm kesiminden takdir topluyor.

İlk olarak üniversitenin yönetim kısmında başlattığı liyakat esaslı çalışmalarının ardından üniversitenin vizyonunu artıracak projelerle kısa süre içerisinde yaptığı başarılı çalışmalarla dikkatleri üzerine toplayan Rektör Göktaş, çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor. 

FIRAT ÜNİVERSİTESİ TARİHİNDE EN BÜYÜK TANITIM ATAĞI

Rektör Göktaş, bu akşam başlayacak olan #FıratSeniBekliyor hastagıyla üniversite tercihleri yapacak olan öğrencileri Fırat Üniversitesine davet ederek üniversite tarihinde en büyük tanıtım atağını gerçekleştirecek. 

Bu akşam saat 20.00’de Twitter’da “#FıratSeniBekliyor” etiketiyle Elazığ’ın ve Fırat Üniversitesi’nin farklılıkları ve değerini içeren paylaşımlar yapılıp öğrenci adayları Elazığ’a ve Fırat Üniversitesi’ne davet edilecek. Ayrıca Instagram uygulamasındaki çok sayıda büyük sayfada da Fırat Üniversitesi’nin tanıtım videoları yayınlanacak.

“#FıratSeniBekliyor” ETİKETİNDE BULUŞALIM
Konuyla ilgili Fırat Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada, “Elazığ’a her yönden ciddi katkılar sağlayan Fırat Üniversitesi’nin öğrenci sayısını artırmak daha kaliteli öğrencilerin gelmesini sağlamak Elazığ açısından da oldukça önem arz etmekte. Bu nedenle şehrimiz ve üniversitemiz için bu akşam Twitter’da başlatılacak olan “#FıratSeniBekliyor” etiketine tüm hemşerilerimizden destek bekliyoruz. Saatler 20.00’ yi gösterdiğinde Twitter’da şehrimiz ve üniversitemiz için buluşmak üzere” denildi.