Revizyon İmar Planı Toplantıları Devam Ediyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 2016 yılında tamamlanan Revizyon İmar Planı sonrasında yaşanan aksaklıkların giderilebilmesi için çalışma başlattıklarını, uygulama alanlarında yaşanan sıkıntıları asgari seviyeye indirebilmek için tüm paydaşlarla ortak hareket ettiklerini vurguladı.

Revizyon İmar Planı Toplantıları Devam Ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2016 yılında tamamlanarak yürürlüğe giren Revizyon İmar Planındaki aksaklıkların giderilmesi için Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları tarafından başlatılan çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda paydaş kuruluşların katılımıyla Elazığ Belediyesinde gerçekleştirilen toplantıların ikincisinde görüş ve öneriler masaya yatırıldı. Uygulama alanlarında yaşanan sıkıntıların giderilmesi için geniş katılımlı toplantılar düzenlediklerini aktaran Başkan Şerifoğulları, "Yapacağımız çalışmalarla inşallah İmar Planını daha uygulanabilir hale getireceğiz" dedi.

Birlikte yönetim anlayışını önemsediklerini ve bu kapsamda yapılacak her çalışmada paydaş kuruluşların fikir ve önerilerini dinlediklerini kaydeden Başkan Şerifoğulları, "2016 yılında hayata geçen Revizyon İmar Planında yaşanan sıkıntıları asgari seviyeye indirebilmek için bazı çalışmalar yürütüyoruz. Başkan yardımcıları, ilgili birim müdürleri, belediye meclis üyeleri, siyasi partiler, İnşaat Mühendisleri Odası, Mimarlar Odası, Harita Mühendisleri Odası, İnşaat Müteahhitleri Derneği, Ticaret ve Sanayi Odası, Elazığ Stratejik Araştırmalar Derneği ve Fırat Üniversitesinden temsilciler ile şehir plancılarının katıldığı toplantılarımızın ikincisini bugün gerçekleştirdik. Tüm paydaşlarımızın fikirlerini alıyor, şehrimizi birlikte yönetmeye gayret gösteriyoruz. İnşallah bu yönetim anlayışımızı görev süremiz boyunca devam ettireceğiz. Ben katılımlarından ötürü tüm paydaş kuruluşlarımızın temsilcilerine teşekkür ediyor, destek ve katkılarından ötürü kendilerine şükranlarımı sunuyorum" şeklinde konuştu.