Şerifoğulları 'Gazeteciler, Şehrin Gelişiminde Önemli Etkendir'

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Şerifoğulları 'Gazeteciler, Şehrin Gelişiminde Önemli Etkendir'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, gazetecilik mesleğini icra edenlerin özgür, tarafsız ve objektif bir şekilde görevlerini yerine getirerek sorumlu bir yayıncılık üstlenmelerinin şehrin gelişiminde önemli bir rolü olduğunu vurguladı.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları her yıl 24 Temmuz'da kutlanan Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında gazetecilik mesleğinin önemine dikkat çekerek; "Toplumun geniş kesimlerini etkileyebilen ve yönlendirebilen basın kuruluşlarımızın, özgür, tarafsız ve objektif bir şekilde görevlerini yerine getirirken, şehrimizin menfaatlerini, kamu düzenini, toplumsal dinamikleri ve mesleğin gerektirdiği ahlaki değerleri göz ardı etmemeleri, sorumlu bir yayıncılık üstlenmeleri şehrin gelişimi açısından büyük önem taşımaktadır. İlimizde yayın yapan yazılı ve görsel tüm basın mensuplarımızın bu anlayışla yayınlarına devam edeceğine yürekten inanıyorum. Basında sansürün kaldırılışının 111. yıl dönümü vesilesiyle, bütün basın çalışanlarının Gazeteciler ve Basın Bayramını tebrik ediyor, kendilerine çalışmalarında başarılar diliyorum" açıklamasında bulundu.