'Kandilimiz Mübarek Olsun'

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Mevlit Kandili münasebetiyle bir mesaj yayımlayarak, tüm Elazığlıların kandilini tebrik etti...

'Kandilimiz Mübarek Olsun'

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Mevlit Kandili münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Şerifoğulları, Mevlit Kandili münasebetiyle yayımladığı mesajında, “Alemlere rahmet, insanlığa rehber olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'in (SAV) dünyaya teşriflerinin 1451. yıl dönümünün tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyor, başta hemşehrilerim olmak üzere milletimizin ve tüm İslam aleminin Mevlit Kandili'ni tebrik ediyorum.” dedi.

"KUTLU BİR ZAMAN DİLİMİNE ULAŞMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ"
Başkan Şerifoğulları mesajında; “Alemlere rahmet ve insanlığa kurtuluş olarak gönderilen sevgili Peygamberimizin dünyaya teşrif ettikleri kutlu bir zaman dilimine ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Karanlığın zirveye ulaştığı bir dönemde dünyaya teşrifleriyle insanlığın kurtuluş kapısını açan sevgili Peygamberimiz örnek hayatı ile tüm insanlık için rehber olmuştur. O’nun çağlar üstü mesajları, bugün de tüm insanlığın kurtuluşunun tek çaresidir. Peygamberimizin dünyaya teşriflerinin yıl dönümü olan bu kutlu zaman diliminin O’nun yaşamını, çağlar üstü mesajlarını anlamamız ve hayatımıza tatbik etmemiz noktasında bir fırsat olmasını temenni ediyorum. Bu vesileyle alemlere rahmet, insanlığa rehber olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'in dünyaya teşriflerinin 1451. yıl dönümünün tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyor, başta hemşehrilerim olmak üzere milletimizin ve tüm İslam aleminin Mevlit Kandili'ni tebrik ediyorum." dedi.