Şerifoğulları, Projelerini Kamuoyuna Tanıtacak

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'den Elazığ Belediye Başkanlığına Aday olarak gösterilen Şahin Şerifoğulları, projelerini bu akşam 18:30'da kamuoyuna tanıtacak.

Şerifoğulları, Projelerini Kamuoyuna Tanıtacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları bir taraftan seçim çalışmalarını sürdürürken diğer yandan da 31 Mart’ta Elazığ’da Belediye Başkanı olarak seçilmesi halinde ilimizde yapacağı projelerin çalışmasını sürdürüyor.

Bu kapsamda Şerifoğulları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, medya kuruluşları ile çok sayıda kişinin davet edildiği proje tanıtım toplantısını bu akşam saat 18:30’da Akgün otelde yapacak.

şahin şerifoğulları ile ilgili görsel sonucu

"Projelerimizi Bu Akşam 18:30'da Kamuoyuna Tanıtıyoruz"

Düzenlenecek olan proje tanıtım lansmanına şehrin tüm kesimini davet ettiklerini açıklayan AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, “ Bu şehrin her karışında ayak izim var. Yürüdüğüm, koştuğum, adım adım soluğum bu sokaklar çocukluğumu, gençliğimi içinde bizi saklar. Şehrime ahdım, ahde vefam var. Bu ahde vefamı göstermek adına çıkmış olduğum bu yolda tüm hemşehrilerimin desteğini ve yüzlerini mahcup etmeyeceğim inşallah. Nasip olur seçilirsek, bu akşam düzenleyeceğimiz tanıtım lansmanında yer alan projelerin hayata geçmesi noktasında gece gündüz durmadan çalışacağım” dedi.