Şerifoğulları'ndan, Binali Yıldırım'a Destek

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, İstanbul'daki Elazığlılarla biraraya gelerek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım için destek istedi.

Şerifoğulları'ndan, Binali Yıldırım'a Destek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul'da 48'incisi düzenlenen Peynirli Ekmek Festivaline katılan Başkan Şerifoğulları, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım için destek istedi. 

Çok sayıda Elazığlının katıldığı festivalin hemşeri buluşması adına önemli olduğunu vurgulayan Başkan Şerifoğulları, organizasyonu düzenleyen ve festivale katılan tüm Elazığlılara teşekkür etti.

Birlik, beraberlik ve dayanışmanın bu tür organizasyonlarla zirveye ulaştığını aktaran Başkan Şerifoğulları; "Elazığ insanının en büyük özelliklerinden biri de hiç şüphesiz misafirperverliğidir. Her nerede yaşarsa yaşasın bizim insanımız misafirperverliğini en güzel şekilde göstermiş ve bu davranışıyla birçok şehir insanına örnek olmuştur. İstanbul’da yaşayan değerli hemşerilerimiz de bizleri ağırladılar, misafirperverliklerini bir kez daha en güzel şekilde gösterdiler. Ben kendilerine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Şerifoğulları; "Binali Yıldırım İstanbul'a Değer Katacak"

Festivale katılan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile de bir araya gelen Başkan Şerifoğulları, "23 Haziran’da yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri hem İstanbul için hem de ülkemiz için çok önemli. Uzun yıllar Bakanlık yapmış, Başbakanlık yapmış, partimizin Genel Başkanlığı görevini yürütmüş, Meclis Başkanlığı yapmış, Liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dava arkadaşı Sayın Binali Yıldırım’a Elazığlıların çok büyük destek vereceğine tüm kalbimle inanıyorum. İnşallah adayımız Sayın Binali Yıldırım, hemşerilerimizin de desteğiyle İstanbul’a belediye başkanı olacak, ülkemizin her noktasına uzun yıllar yaptığı hizmetlerine burada devam edecektir. Ben buna yürekten inanıyorum. Yapılacak seçimlerin hem İstanbul’a hem de ülkemize hayırlar getirmesini şimdiden temenni ediyorum" şeklinde konuştu.