'Şimdi Hizmet Zamanı'

14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde MHP Elazığ Milletvekili seçilen Semih Işıkver, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'yi ziyaretinin ardından TBMM'ye giderek milletvekili rozetini taktı.

'Şimdi Hizmet Zamanı'

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, TBMM’ye giderek milletvekili rozetini taktı. 

Milletvekili Işıkver, TBMM çatısı altında yaptığı ilk açıklamada, “Aziz milletimize hizmet için bugün Bismillah diyerek milletvekili rozetimizi taktık. Aziz hemşehrilerimiz için kollarımızı sıvayarak belirlemiş olduğumuz 23 hedefe odaklanarak bunları bir bir hayata geçirmek için süreci başlatmış bulunmaktayız” dedi.

"SAYIN GENEL BAŞKANIMIZI MAHÇUP ETMEDİK"
Ankara programına MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret ile başlayan MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, “Türk Dünyasının Bilge Lideri Dr. Sayın Devlet Bahçeli’nin bize inanarak ve güvenerek Elazığ’dan aday göstermesi her şeyden önce bizim için şereflerin en büyüğü olmuştur. Onun karşısına kaybetmemiş olarak çıkmak, güvenine mazhar olmak için gece gündüz demeden, tüm parti teşkilatlarımız, bağlı kuruluşlarımız, dava arkadaşlarımız, ülküdaşlarımız ve halkımızla birlikte çok yoğun bir mücadele verdik. Tüm karanlık odakların, menfi propagandaların, siyasi mühendisliklerin, masa başı anketlerin ve güç odaklarının tüm tezgahlarına karşı Aziz şehir Elazığ bizleri mahcup etmemiştir. Biz de vatandaşımızdan aldığımız bu güç ve destekle Sayın Genel Başkanımızı mahcup etmeyerek, başımız dik alnımız ak bir şekilde Sayın Genel Başkanımız, atamız, liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’yi ziyaret ederek elini öptük, hayır duasını aldık. Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Prof.Dr. Sayın Edip Semih Yalçın beyefendiyi de ziyaret ederek, süreç hakkına bilgi alışverişinde bulunduk. Göstermiş oldukları yakın ilgi için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

"ROZETİMİZİ TAKTIK, ŞİMDİ HİZMET ZAMANI"
MHP Genel Başkanlığı ziyaretinin ardından Türkiye Büyük Millet Meclisinde mazbatasını vererek kaydını yaptıran ve Milletvekili rozetini takan Işıkver, Elazığ’a hizmet için sürecin başladığını dile getirerek, “Aziz Milletimizin teveccühü ile bugün milli iradenin tecelligahı olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kaydımızı yaptırdık. Milletvekili olmadan önce 5 yıla yakın bir süre İl Başkanlığı yapmamız ve iş dünyasının içerisinde yer almamız hasebiyle şehrimizin hem kronikleşen sorunlarına, hem de kalkınma ve gelişmesine etki edecek tüm süreçlere hakimiz. Seçim sürecinde bir halk sözleşmesi olarak 23 madde şeklinde kamuoyu ile paylaşmış olduğumuz ve şehrin gelecek yüz yılına etki edecek sosyo-kültürel ve ekonomik kalkınmamızın lokomotifi olacak problemleri belirlemiş ve bunların çözümü için yol haritamızı ortaya koymuştuk. Bugün işte artık bu süreci başlatmış bulunuyoruz. Elbette çok efor isteyen, ciddi bir çalışma temposu gerektiren ve yüksek motivasyon ve azim gerektiren bir süreç olduğunu biliyoruz. Ancak biz bu 23 hedef için ucu açık geniş bir zaman dilimi kullanmadan bu 5 yıllık hizmet dönemini kendimize nihai çözüm takvimi olarak belirlemiş durumdayız. Sayın Genel Başkanımızın destek ve önderliğinde, Cumhur ittifakının en güçlü ortağı olarak tüm bu sorunları bir bir aşacağımıza yürekten inanıyorum. Bu düşüncelerle, bizlere bu onuru yaşatan ve tam güven duygusu ile desteklerini esirgemeyen hiçbir vatandaşımızı mahcup etmeden aldığımız vekaleti halkımız için kullanacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Türkiye yüzyılı ilimiz ve ülkemiz için hayırlı olsun” değerlendirmelerinde bulundu.

'Şimdi Hizmet Zamanı'