Sizce Kim Haklı?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım yeni bir tartışmaya yol açtı...

Sizce Kim Haklı?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhur İttifakının ortağı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım ve heyetini makamında ağırlayan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'na sosyal medya hesabı üzerinden sitem eden CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, yeni bir tartışmayı gündeme getirdi.

VALİ TORAMAN VE BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI'NA SESLENDİ
Milletvekili Erol yaptığı paylaşımda, “Elazığımız’a gelen MHP heyetine CHP adına hoş geldiniz demek isterim. İlimizin Valisi ve Belediye Başkanı gelen heyeti makamlarında konuk ederek Elazığ’ın misafirperverliğini göstermişlerdir. Ancak kendilerinden bu nezaketi ilimize gelen tüm heyetlere karşı göstermelerini dileriz” diyerek Vali Toraman ile Başkan Şerifoğulları’na seslenmişti. 

"ELAZIĞ İNSANI; MİLLİYETÇİ,  MUHAFAZAKAR VE MİSAFİRPERVERDİR"
Başkan Şerifoğulları ise Milletvekili Erol’un paylaşımına sessiz kalmayarak, “Milliyetçi, muhafazakar ve misafirperver şehrin insanlarının bize emanet ettiği makamın kapıları herkese açıktır. Ancak; Bingöl’de şehit ailelerine küfür eden, Diyarbakır’da Diyarbakır annelerinin bağrına ateş koyanlarla el ele gezenler bize misafir olamaz” ifadelerini kullanmış Elazığ insanını milli hassasiyetini ve misafir perver olduğunu vurgulamıştı.

ELAZIĞ KAMUOYU SORUYOR? KİM HAKLI?
Elazığ kamuoyu dün akşamdan beri Milletvekili Erol ile Başkan Şerifoğulları’nın sosyal medya hesaplarındaki paylaşımlarını tartışarak, hangi tarafın haklı olduğu konusunu tartışmaya başladı. 

Milletvekili Erol paylaşımında gelen tüm misafirlerin Valilik ve Belediye nezdinde misafir edilmesi gerekir ifadesini kullanırken, Başkan Şerifoğulları ise terörle bağlantısı olan ve kol kola gezenler bizlere misafir olamaz diyerek kesin tavrını ortaya koydu.

Şimdi soruyoruz? 

Bu tartışmada haklı olan taraf Milletvekili Gürsel Erol mu, Başkan Şahin Şerifoğulları mı..?