Sonsuz Teşekkürler Sayın Sabuncu

İl Özel İdaresi Kadın Basketbol Takımı'nın şampiyon olmasında büyük emek ve gayretleri olan Elazığ İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu'ya sonsuz teşekkür ediyoruz.

Sonsuz Teşekkürler Sayın Sabuncu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ İl Özel İdaresi Kadın Basketbol takımı, İzmir’de karşılaştığı Bayraklı Belediyesi’ni 75-55 mağlup ederek şampiyon oldu.

Kadın basketbolu alanında şehrimizin adını gururla duyurarak her zaman takımının yanında olan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunarak bu başarıda emeği geçen tüm oyuncuları ve teknik heyeti tebrik etti. 

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu yaptığı açıklamada, “Çok mutluyuz, büyük bir mücadelenin sonunda, büyük desteklerin, büyük fedakarlıkların sonunda şampiyonluğu göğüsledik. Burada Elazığlı taraftarlarımızla beraber. Rahat bir maç oldu, şampiyonluğa yakışır bir maç oldu. Şimdi sezon başından beri geldiğimiz sürece bakıyorum. Emek veren arkadaşlara, mücadele eden sporcularımıza bakıyorum, gerçekten büyük bir mücadele Elazığ’ımıza yakışır bir mücadele oldu. Elazığ’ımıza hediye ettiğimiz bu Süper Lig’e, bu şampiyonluğu bütün organlarımızla, yönetimimizle, takımımızla, sporcularımızla, Elazığ’daki o muhteşem taraftarlarımızla, destek veren basınımızla gerçekten hak ettik. Bu gururu Elazığ’a yaşattığımız için, Elazığ’a sunduğumuz için ben bütün ekibimize teşekkür ediyorum. Bu şampiyonluk Elazığ’a hayırlı uğurlu olsun, Elazığ’ımız Süper Lig’de” ifadelerini kullandı.

Elazığ Yeni Haber İnternet ve Medya Yayıncılığı olarak, özellikle bu başarıda büyük gayret ve emekleriyle daima takımının yanında olan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu'ya teşekkür ediyoruz.

Ayrıca şehrimize bu gururu yaşatan Bordo Beyazlı Perilerimizi ve tüm teknik heyeti tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.