Süreci Yakından Takip Ediyorum!

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Elazığ'da uygulanacak olan 2023 yılı yatırım programı ile ilgili açıklamalarda bulunarak, süreci yakından takip ettiğini belirtti.

Süreci Yakından Takip Ediyorum!

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Elazığ’da uygulanacak olan 2023 yılı yatırım programı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

"HİÇ BİR AKSAMAYA MÜSADE ETMEYECEĞİZ"
Milletvekil Bulut yatırım programları için çalışmalarını sürdürüyor. 2023 yılında Elazığ’a yapılacak olan yatırım programları ile ilgili süreci yakından takip ettiğini belirten Milletvekili Bulut; "2023 yılı yatırım planlamasına harfiyen riayet edip hiçbir aksamaya müsaade etmeyeceğiz." dedi. 

"YATIRIMLAR AÇISINDA DOLU BİR YIL GEÇİRDİK"
2022 yılını şehrimizde yapılan yatırımlar açısından dolu dolu geçtiğini belirten AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut açıklamasında; “2022 Yılı Yatırım Programında herhangi bir aksama yaşanmaması için bütün projelerle tek tek ilgilenmiş, tüm bakanlıklarda projelerin her aşamasını yakından takip etmiştik. 2023 Yılı Yatırım programında ilimizde devam eden ve yapılacak projelerle ilgili ödenek temini noktasında tüm bakanlıklarla görüşmelerimizi yaptık taleplerimizi ilettik ve taleplerimiz yatırım programına alındı. Yatırım programı kurumlardan ve sahadan aldığımız talepler üzerine oluşturuldu. 2023 yılı yatırım planlamasına harfiyen riayet edip hiçbir aksamaya müsaade etmeyeceğiz ek ödenek temini için gereken çalışmaları yapacağız. Sayın Valimiz de milletvekillerimize ve ilgili kurumlarla tam bir koordinasyon içerisindeyiz. 2022yılını şehrimizde yapılan yatırımlar açısından dolu dolu geçirdik. 2023’ü daha verimli ve etkin geçirmek için gereken çalışmaları yakından yapıyoruz” ifadelerini kullandı.