Teşkilat Dizisine 'Ziver Air' Damgası

Elazığlı hemşehrimiz, başarılı işadamı Veysel Demirci'nin Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı Ziver Holdinge ait uçak filosu TRT'de yayınlanan 'Teşkilat' dizisine damgasını vurdu...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Teşkilat Dizisine 'Ziver Air' Damgası

TRT 1'de yayınlanan "Teşkilat" dizisine Ziver Air damgasını vurdu.

İnşaat faaliyetlerinin yanı sıra havacılık, petrol, gıda ve sigorta sektörlerinde yaptığı yatırımlarla Türkiye'nin sayılı firmaları arasında yerini alan Ziver Holding, Ziver AIR bünyesindeki gelişmiş uçak filosuyla dikkat çekmeye devam ediyor. 

Elazığlı iş insanı Veysel Demirci'nin Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı Ziver Holding bünyesindeki Ziver Havacılık, Türkiye'nin en çok izlenen "Teşkilat" dizisinde rol aldı. 

Türk milli istihbarat teşkilatının yaptığı başarılı çalışmaları konu alan "Teşkilat" dizisinde, ZiverAir şirketine ait uçakların kullanıldığı belirtildi. 

ZİVER AIR'in sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "TRT-1 ekranlarında bu akşam yayınlanacak olan 'Teşkilat' dizisinde ZiverAir şirketimize ait uçaklarımızla biz de olacağız. Türkiye'de en çok izlenen Teşkilat dizisinin yönetmen ve oyuncu ekibine başarılar diliyoruz" denildi.