TOBB Genel Kurulunda ETSO Damgası

TOBB 75. Genel Kurulu öncesi gerçekleştirilen ve adeta bir şölen havasında geçen tanıtım etkinliklerinde Elazığ ön plandaydı. Elazığ Ticaret ve Sanayi Odasının açtığı stant ve misafirlerine ikram ettiği yöresel ürünlerimiz Elazığ standının en popüler stantlardan biri olmasını sağladı ve çok sayıda misafiri ağırladı.

TOBB Genel Kurulunda ETSO Damgası
TAKİP ET Google News ile Takip Et

ElazığTSO Başkan Yardımcısı Mustafa Tavuş, Yönetim Kurulu Üyeleri Zülfü Altıntaş, Tahir Tunç, Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Ayşegül Metin, Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Tuncay Çeçen, Genel Kurul Delegeleri Tevfik Özlü, Mustafa Candan, Öner Coşkun, Volkan Çiçekçi’nin Elazığ TSO’yu temsilen katıldıkları genel kurul öncesi TOBB Merkez Binası önünde kurulan stantlarda Türkiye’nin 81 ilinden gelen oda ve borsalardan bazıları şehirlerini en iyi şekilde tanıtma anlamında önemli bir misyon üstlendiler.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odasının açtığı stant ve misafirlerine ikram ettiği yöresel ürünlerimiz Elazığ standının en popüler stantlardan biri olmasını sağladı ve çok sayıda misafiri ağırladı.

75. Genel Kurul öncesi TOBB yerleşkesinde kurulan Elazığ TSO standımız Gümrük ve Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Eski Elazığ Milletvekili Tahir Öztürk ve çok sayıda misafiri ağırlayarak, yöresel ürünlerimiz ikram edildi.

TOBB Camiası Ata’nın Huzurunda

TOBB’nin 75. Genel kurulu için Ankara’ ya giden ve aralarında Elazığ TSO heyetinin de bulunduğu Oda ve Borsa temsilcileri Anıtkabir’ i ziyaret etti.

Genel Kurulu sonrası bir değerlendirme yapan Elazığ TSO Başkan Yardımcısı Mustafa Tavuş, “Çatı kuruluşumuz olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin 75. Genel Kurulu Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımı ile son derece güzel ve verimli geçti, Genel Kurulumuzdan bir gün önce TOBB merkez binamızın bahçesinde açtığımız Elazığ standında çok sayıda misafirimizi ağırlayarak yöresel ürünlerimizi ikram ettik, ben bu vesile ile sayın Bakanımız Ruhsar Pekcan Hanımefendiye, TOBB Başkanımız sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’na, şehrimizin eski Milletvekili sayın Tahir Öztürk başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanından gelen oda ve borsa başkanlarımıza standımıza teşriflerinden dolayı teşekkür ediyorum”dedi.