Tunç, Resmi Başvurusunu Yaptı

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde Elazığ'dan MHP Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Hasan Tunç, resmi başvurusunu yaptı...

Tunç, Resmi Başvurusunu Yaptı

MHP'den Aday Adaylığını açıklayarak seçim çalışmalarını aralıksız şekilde sürdüren Hasan Tunç, MHP Genel Merkezine giderek aday adaylık müracaatını resmi olarak yaptı.

“BU SEÇİM ÜLKEMİZİN GELECEĞİ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”
Aday Adaylık başvurusunu yaptıktan sonra açıklamalarda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili Aday Adayı Hasan Tunç, “Bugün MHP Genel Merkezinde Aday Adaylık başvurumuzu yaptık, Aday adaylığımız şahsıma, partimize ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin önemine değinen MHP Elazığ Milletvekili Aday Adayı Hasan Tunç, “Bu seçim, ülkemiz ve İslam Coğrafyası için çok önemli. Vatandaşlarımız onun için oy kullanırken buna çok dikkat etmesi gerekiyor. Tüm vatandaşlarımızın önceliği ülkemizin bekası olmalıdır.” ifadelerini kullandı.

“SEÇİM ÇALIŞMALARIMIZA ARALIKSIZ DEVAM EDECEĞİZ”
Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili Aday Adayı Tunç, “Resmi başvurumuzu bugün itibariyle yaptık. Allah nasip ederse hemen memleketimize döneceğiz ve seçim çalışmalarımıza aralıksız bir şekilde devam edeceğiz. Her zaman bizim yanımızda olan dava büyüklerimize, ülkücü camiamıza, aileme, arkadaşlarıma ve dostlarıma çok teşekkür ederim. Rabbim bizlere Ülkemiz adına hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin.” dedi.

Tunç, Resmi Başvurusunu Yaptı