TÜYAP Fuarına Elazığ Çıkarması

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver ve Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan Beylikdüzü Fuar Alanı'nda gerçekleşen TÜYAP Yapı Fuarı'nı ziyaret ettiler.

TÜYAP Fuarına Elazığ Çıkarması
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bir dizi ziyaret ve görüşme için İstanbul’da bulunan Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, TSO Meclis Başkanı Ahmet Yaşar ve Meclis Üyesi Suat Yaşa, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile birlikte 18-22 Haziran tarihleri arasında Beylikdüzü Fuar Alanı’nda gerçekleşen TÜYAP Yapı Fuarı’nı ziyaret ederek fuar alanında stand açan Elazığ firmalarını da ziyaret etti.

Tüyap Yapı Fuarının Dünya çapında önemli bir fuar olduğunu ve 4 günlük zaman diliminde bir çok firmanın önemli kontaklar sağlama adına bir fırsat olduğunu ifade ederek, şehrimizden bu fırsatı değerlendirmek üzere Tüyap Yapı Fuarı’na gelen firmalarımızın olduğunu da görmek bizleri ayrıca memnun etti, dedi.

Başkan Arslan, Elazığ için kalıcı fuar alanı ile ilgili çalışmaların da Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım ve Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın da destekleri ile devam ettiğini, bu tür fuar alanlarına gelince şehirler için kalıcı fuar alanlarının ne kadar önem arz ettiğini bir kere daha gördüklerini belirterek sayın valimizin önderliğinde şehrimize en ideal ve kalıcı fuar alanının kazandırılması konusundaki kararlılığımız ve çalışmalarımız sürüyor, dedi.

Başkan Asilhan Arslan, kendisi de aynı zamanda bir yapı firmasının sahibi olan MHP İl Başkanı Semih Işıkver ile de görüşerek, bir süre sohbet etti. Başkan Arslan, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve MHP İl Başkanı Semih Işıkver ile bir süre Elazığ Firmalarının standında kalarak gelen ziyaretçilerle Türkiye ve elazığ’ daki yapı sektörü ve sektörün sorunlarına ilişkin görüş alışverişinde bulundular.