Usta Sanatçı Sadri Elazığ'a Geldi!

Şair ve şiir yorumcusu İbrahim Sadri, Elazığ Belediyesi Geleneksel Ramazan Etkinliklerinde yorumladığı şiirlerle gönüllere dokundu.

Usta Sanatçı Sadri Elazığ'a Geldi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Belediyesi’nin vatandaşların ramazan ayının maneviyatını dolu dolu yaşaması için hazırladığı programlar tüm hızla devam ediyor.

Saat 20.45’ten itibaren birbirinden güzel etkinliklerin sunulduğu Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen ramazan etkinliklerinin 23. gününde önce 7’den 70 herkesin ilgi ve sevgiyle seyrettiği Hacivat Karagöz orta oyunu sahne aldı. Aileleriyle birlikte etkinliğe katılan minikler, kendileri için düzenlenen oyundan oldukça keyif aldı.

Daha sonra şair ve şiir yorumcusu İbrahim Sadri muhteşem bir şiir dinletisi sundu. Ses verdiği mısralara ayrı bir mana ve duygu katan şair ve şiir yorumcusu İbrahim Sadri yorumladığı birbirinden güzel şiirlerle izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Elazığlılarla buluşmaktan dolayı memnun olduğunu ifade eden Usta Sanatçı Sadri, Elazığ’da tekrar sahne almaktan dolayı gurur duyduğunu söyledi.

Şiir dinletisi Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu’nun İbrahin Sadri’ye plaket ve hediye takdimiyle sona erdi.

BU AKŞAM HASAN DURSUN ELAZIĞLILARLA BULUŞACAK
Elazığ Belediyesi Geleneksel Ramazan etkinlikleri kapsamında, 25 Nisan Pazartesi günü (Bugün) ise tasavvuf müziğinin güçlü sesi Hasan Dursun Elazığlılara ilahi dinletisi sunacak.

ORHAN HAKALMAZ SEVENLERİYLE BULUŞACAK
Ramazan etkinliklerinde 26 Nisan Salı günü saat 21.30’da Orhan Hakalmaz sahne alacak.