Vahit Dabak 'Şeytandan İyilik Beklenmez'

Türk Ocakları Elazığ Şube Başkanı Vahit Dabak, ABD tarafından yapılan Ermeni soykırımı açıklamasını kınadı.

Vahit Dabak 'Şeytandan İyilik Beklenmez'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

ABD tarafından Ermeni soykırımı açıklaması yapıldı. Türk Ocakları Elazığ Şube Başkanı Vahit Dabak yapılan açıklamayı kınadı.

Türk Ocakları Elazığ Şube Başkanı Vahit DABAK’ın açıklamaları şöyle;
 DABAK: ŞEYTANDAN İYİLİK BEKLENMEZ
“ABD ve onun bunak lideri kendilerinin oluşturduğu suni kansere nihayetinde neşter attı. Yıllarca 24 Nisan gelmeden aba altından sopa göstererek kendi projelerini kabul ettirme yollarını denediler nihayetinde taşnak ve hınçak diasporasının, bu meseleden kendilerine menfaat çıkarma emeli olanların talimatı ile soykırım kelimesini telefuz ederek nihayete eriştirip bu lobileri ihya etti. ABD soykırım demiş, zaten bir gün mutlaka diyecekti. Önce ellerindeki Anadolu’yu, sonra İstanbul’u daha sonrada işgale kalkıştıkları Türkiye cumhuriyetini kaybetmenin acısını yaşıyorlar. Yani kuyruk acıları büyük. Şeytandan iyilik beklenmez. Her 24 Nisan’da kıvranmaktansa bir defa ölmek iyidir. Yapılan bu açıklama sonucunda olabilecekleri tahmin edip hazırlıklı olmak, tedbirleri almak gerekir. Yapılan ve yapılacaklara karşı dik durmak eğilmemek gerekir. Şu iyi bilinmelidir ki ağzınla kuş tutsan batı seni nasıl görmek istiyorsa öyle görür. Yeterki biz bir olalım, iri olalım diri olalım. Ayıdan post, domuzdan dost olmayacağını bilelim.  Kendi söküklerin görmekten aciz bu zavallıların ellerine aldıkları sopalarla dünyanın jandarması olduğu algılarını bitirmek için gerekli her şeyi yapmalıyız.
DABAK: YENİ VAAD VE YAPTIRIMLARA YOL AÇMASINA FIRSAT VERİLMEMELİDİR
Türk Cumhuriyetleri ile bağları güçlendirmeli ‘’Dilde fikirde işte birlik’’ ülküsü ile yola çıkarak Türk’e kefen biçmenin nasıl bir sonuca mal olacığını göstermeliyiz. Bunları yaparken Amerika’nın işgalinden , Afganistan, Irak, Suriye’de, Wietnam’da, Kore’de, Hiroşima’da yaptıklarını PKK, YPG LPG ile olan bağlarını yüksek perdeden dile getirmeli üstler konusunu yeniden gözden geçirmeliyiz. Bu olaylara perde arkasından kıs kıs gülen Katil İngiltere’ye, Ahlaksız Fransa’ya, Zalim İtalya’ya, Sadist Almanya’ya, Rusya’nın Kafkaslarda ki mezalimini, Çinin asimile ve soykırım yaptıklarını sık sık hatırlatılmalı. Çok önemlidir ki Dışişleri personeli yeniden derlenip bizleri bizim gibi düşünecek kapasite ve bilgideki elit, dik duruşlu insanlardan oluşmasını sağlamalıyız, görevlendirilen kişilerin seccaresine eğitimine özellikle önem verilmelidir. Bu yok hükmündeki ABD açıklamasının gelecek günlere yeni vaad ve yaptırımlara yol açmasına fırsat verilmemelidir. Defalarca söylediğimiz gibi biz soykırım yapmadık Türk devleti vatandaşı olarak sorumluluklarının farkında olan hiçbir gayri müslüm tehcir edilmemiştir,
DABAK: SOKAK BAŞLARINDA ÖNÜMÜZÜ KESMEYE ÇALIŞACAKTIR
Tehciri gerekli görünen Ermenilerin düzenlice tutulan kayıtları da olaya verdiği önemi gösterilmektedir yola çıkan ve gideceği yerlere varan Ermeniler sıhhatli bir şekilde belirtilmiştir. Lakin haksızlığının farkında olan ve bir tarihi olmayan hadsizce üzüm yemek yerine bağcı dömeye kalkan ABD Tarih sayfalarının incelenmesine yanaşmamış kolayına kaçarak hadsizce hüküm verme yoluna gitmiştir soykırımcılar ülkemizi bu aciz suçla karalama yolunu bulmuştur. En son 2. Karabağ savaşında büyük devlet olarak ülkeleri birbirine düşürebileceğini ancak sonuçların her zaman kendi isteklerine göre olamayacağını görenler ayrı sokak başlarında önümüzü kesmeye çalışacaktır.”