'Vatan İçin, Anadan, Yardan, Serden Geçtiler'

Çanakkale Zaferi' nin 104. Yıldönümü dolayısıyla bir açıklama yapan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan, yokluk, yoksulluk, muazzam bir azim ve kararlılıkla kazanılan Çanakkale Zaferi' mizin 104. Yıldönümünü kutluyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.

'Vatan İçin, Anadan, Yardan, Serden Geçtiler'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dünyada bir benzeri daha yaşanmamış ve milletimizin varoluş mücadelesinde önemli süreçlerden en önemlisi olan Çanakkale Zaferi' nin 104. yıldönümü dolayısıyla bir yazılı açıklama yapan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan," yokluk, yoksulluk, muazzam bir azim ve kararlılıkla kazanılan Çanakkale Zaferimizin 104. Yıldönümünü kutluyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

Çanakkale ruhunun yeni nesillere çok iyi anlatılması gerekliliğinin altını çizen Başkan Arslan, "zifiri karanlığı aydınlatarak geleceğimize ışık tutan, şehitlerimizi unutmamalı ve unutturmamalıyız.Çanakkale Zaferi, kahraman Mehmetçiğin yüksek karakterinin tüm dünyaya izahı, madde ile ruhun çarpışması ve milli ruhun maddeye galip geldiği önemli bir zaferdir. Ey bu topraklar için toprağa düşenler, ey bu topraklar için, anadan, yardan, serden geçenler sizlerin aziz hatıralarınız önünde saygı ve minnetle eğiliyoruz" ifadelerine yer verdi.