'Yapılan Bu Uygulama Kamu Vicdanını Yaralamıştır'

Elazığ Valiliğine istisnai kadro ile özel kalem atamasına tepki gösteren İyi Parti Elazığ İl Başkanı Servet Gürgözeler, yapılan uygulamanın kamu vicdanını yaraladığını ifade etti.

'Yapılan Bu Uygulama Kamu Vicdanını Yaralamıştır'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Servet Gürgözeler, Elazığ Valiliğine istisnai kadro ile Özel Kalem Müdürü atanmasına tepki gösterdi.

Başkan Gürgözeler konuyla ilgili yaptığı açıklamada Elazığ Valiliği Özel Kalem Müdürlüğü görevine yapılan atamanın kamu vicdanını yaraladığını ifade etti. 

Başkan Gürgözler açıklamasında şu ifadelere yer verdi; 

"BU ATAMA KAMU VİCDANINI YARALAMIŞTIR"
"Basın yayın organlarında yer alan Elazığ valiliğine istisnai kadro ile Özel kalem ataması yapıldığı yönündeki haberleri üzüntü ile okudum. Ülkemizde milyonlarca işsiz gencimiz,  657 kapsamında devlet memur olmak için yıllarca alın teri döker, kurslara giderken bir siyasi partinin her kademesinde görev yapan bir ismin devlet memuru yapılması vicdanları yaralamıştır. Göreve geldiği günden beri devlet adamlığı vasfı ve adil yönetim anlayışı ile halkımızın takdirini kazanan Sayın Valimiz Ömer Toraman’ın böyle bir olaya geçit vermeyeceğine inanıyoruz. Böylesi bir atamanın hem devlete güveni hem  kamu görevlilerine olan itimadı hem de adalet, eşitlik ve hakkaniyet ilkelerini zedeleyeceğine inanıyoruz”