'Yaya Önceliği Kırmızı Çizgimizdir'

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın ulaşım vaatleri arasında yer alan ve '11 Ana Başlıkta 100 proje' kapsamında bulunan trafikte toplumsal bilinci artırmaya yönelik çalışmalar devam ediyor.

'Yaya Önceliği Kırmızı Çizgimizdir'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu doğrultuda İçişleri Bakanlığı’nın trafikte yaya önceliğine dikkat çekmek amacıyla 81 ilde eş zamanlı olarak başlattığı “Yaya Önceliği Kırmızı Çizgimizdir” kampanyasına Elazığ Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nün öncülüğünde Elazığ Abdullah Hakan Tangülü Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencilerinden destek geldi. 

Proje kapsamında öğrenciler yaya güvenliğine dikkat çekmek amacıyla Çaydaçıra Mahallesi Şehit Üsteğmen Sami Çiftçi Bulvarı üzerinde bulunan yaya geçidine, kırmızı yol çizgisi çektiler.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NA TEŞEKKÜR

Kampanyaya ilişkin açıklama yapan Elazığ Abdullah Hakan Tangülü Özel Eğitim Meslek Okulu Müdürü Ahmet Yıldırım, hafif düzeyde zihinsel yetersizliği olan öğrencilere yönelik eğitim veren bir okul olduklarını ve Başkan Şerifoğullarıyla belediye ekiplerinin daima kendilerine destek verdiklerini belirtti. 

Toplumsal duyarlılığı artırmak adına Başkan Şerifoğulları’nın anlamlı hizmetler gerçekleştirdiğini ifade eden Müdür Yıldırım, aileler ve öğrencileri adına Başkan Şerifoğulları’na teşekkür etti.

Elazığ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, belediye olarak sürücülerin trafikte yayalara karşı duyarlı olmalarını sağlamak, trafikle ilgili sorunlarını azaltmak ve Elazığ’ın trafikte bir huzur şehri olmasını sağlamak adına gerekli çalışmaların hızla hayata geçirileceği ve vatandaş-belediye işbirliği ile çalışmalara devam edileceği kaydedildi.