Uyarı / Yorum

Değerli okur,

Hangi partili olduğunuzun, seçimlerde kime oy verdiğinizin hiç önemi yok. Eğer kafatası siyaseti yapmıyor, takım tutar gibi parti tutmuyor iseniz birazdan okuyacaklarınızın büyük bölümüne hak vereceksiniz. 

Bu yazıyı sizlere gece saat 02:18 itibariyle yazıyorum. Çünkü bir millet uykuda iken milletin iradesine "SEÇİM DARBESİ" yapılıyor. YSK Olağanüstü toplandı.CHP Seçim sistemini kapattı.

Her seçimde tüm partililerin kullandığı benimde kullandığım görev aldığım sandıkta şerefim, haysiyetim, namusum gibi gördüğüm milletin vebalini üzerimde hissederek sahip çıktığım o işin önemini vurgulayan o meşhur cümle; SANDIK NAMUS’ dur. Evet sandık namustur ama namussuz ne bilsin öyle değil mi ? Benim için çalan da göz yuman da aynıdır. Fakat benim anlamadığım nokta 16 yıldır devasa bir teşkilata sahip olan, Türkiye’nin en büyük teşkilatı olan bir siyasi partinin en önemli il teşkilatının bu kadar namussuzu nasıl bulup görev verdiğidir. Kimse kusura bakmasın Elazığ'da dahi sandığını terk eden sandık görevlileri oldu. Elazığ teşkilatı da bu namussuzlardan bunun hesabını sormalıdır. Teşkilatın gücü buna yetmediyse eğer on yıllardır varlığını sürdüren bu ülkenin yarınları için mücadele eden sağ görüşlü Sivil Toplum Kuruluşlarının tamamı göreve çağrılsaydı.

Gelelim İMAMOĞLU’na  adam gayri resmi olarak Belediye Başkanı sıfatıyla dün Anıtkabir’i ziyaret etti. Bakın arkadaşlar bu olası ibrelerin değişmesi durumu için hazırlanmış çok büyük bir provakasyondur. Hiçbir AK Partili kusura bakmasın bunu İmamoğlu’nun acizliği olarak konuşmak sizin durumun ciddiyetini henüz kavrayamadığınızın bir göstergesidir. Şuan gerçekten büyük bir DARBE girişimi söz konusu. Bi düşünelim CHP milletvekili Mahmut TANAL’ın oy çuvalları üzerinde verdiği pozu bir AK Partili vekil verse yorumlar ne olurdu ? Hepimiz az çok aynı yorumu yapardık. Onu da geçelim..

Bakın İstanbul da 39 ilçenin 24 tanesini alıyorsunuz ama büyükşehir kaybediliyor. Ankara 25 ilçenin 22 tanesini alıyorsunuz ama büyükşehir kaybediliyor. Neden kimse İZMİR yada KONYA'ya itiraz etmiyor ? Çünkü taban belli potansiyel belli oy belli. Vallahi tezgah var. CHP İstanbul için sayıma itiraz ediyor kararı alel acele kabul edip sayımı durduran seçim kurulu başkanı Müberra Gürdal’ın eşi Mehmet Gürdal Fetö Savcısı. Adamlar YSK eliyle Seçim Darbesi yapmaya çalışıyor.

Olaya tersten bakalım...
İmamoğlu’nu alıp yerine Binali Yıldırım'ı koyalım. CHP’yi alıp AK Parti’yi koyalım. Mahmut Tanal’ı alıp yerine AK Partili bir milletvekili koyalım. Hiçbir vicdan bunu kabul etmez. Hangi parti olursa olsun yapılan hırsızlığın YSK ya verilmesi kadar doğal bir şey yok.

Binali Yıldırım hata yaptı, kazandık dedi. İmamoğlu planın önemli hamlesini yaptı kazanmış gibi hareket etti. Bir sabah uyandığımızda AK Parti kazanmış olursa emin olun batı ekonomimizi bozmakla içimizdeki köpekleri sokakları karıştırmakla meşgul olacaktır. Mesele gerçekten bir oy kaydırma meselesi değil. Bir belediye başkanlığı meselesi değil. Hele ki ABD'nin bile Türk hükümetine seçim sonuçlarını tanıyın dediği bir gün de...
Senin beynin yanmış.. Hayal dünyasında yaşıyorsun.. Komplo teorisi alanında uzmansın. Diyebilirsiniz! Saygı duyarım inşallah da haklı çıkarsınız.

Benim asıl merak ettiğim sonuçlar açıklandıktan sonra o namussuzlara ne olacak ? Onları o göreve getirenlere ne olacak? AK Parti'de derdi teşkilat millet olmayan birkaç yıl bile olsa siyasi görev alıp cebine çalışan görevlilere ne olacak? Hepsinden ötede tavandaki birçok isim cebine çalışırken, ( kusura bakmayın tavandakiler davasını unutmasaydı bugün binlerce hadi yüzlerce diyelim yüzlerce namussuz bu ihaneti yapamazdı )tüm samimiyetiyle mücadele eden daha lise, üniversite çağındaki o çocukların, eşinden çocuklarından feragat eden ev hanımlarının hakkını kim nasıl ödeyecek?
 

Yazarın Diğer Yazıları