Siyasetin İki Yüzü

Bir insan şerefi, namusu ve onuru için yaşar. Bu doğrultudaki bir yaşam döngüsünün tamamının adına “onur yürüyüşü” denir. Bu yürüyüş yeryüzünün en kutsal müessesi olan aile başlayıp, kendi ailemizi oluşturarak, sonrasında bu yürüyüşü bizden sonraki aile bireylerine, yeni nesillere layıkıyla öğretecek bireyleri eğiterek yüzyıllar boyu süregelen onurlu, şerefli, edep ve iffet dolu aile kurumunun kutsallığı korunarak bizlerden sonraki nesillere aktarılmış olur.

Şimdi gelelim günümüzde yaşanan, insan hakları diyerek başlanan dejenerasyonun kadın hakları ismiyle devam ederek, dejenerasyon seviyesi biraz daha arttırılıp “Cinsiyet Yönelim Eşitliği Hakları” adı altında bir asimile planı, adım adım büyük bir tertip ve özenle devam ediyor. Şunu baştan söyleyeyim cinsiyet eşitliği diye bir şey yoktur. Kadının yaradılışı farklıdır; erkeğin yaradılışı farklı. Kadın ve erkek eşit değildir. Ben her ne kadar kadınlar erkeklerden daha üstün diye düşünsem de aslında kadın ve erkek birbirinin tamamlayıcısıdır. Bu oyundaki tek amaç cepheden giremedikleri bu milletin aile hayatına nifak sokmak, mayası temiz olan bu milletin kimyasıyla oynamak.

Müslüman bir ülke de “Dejenerasyon İhalesi” varsa şartnameyi hazırlayan ekipte kesinlikle CHP vardır, çünkü CHP bu işlerin taşeron firmasıdır. 

Seçim sürecinde Müslümanların oyunu almak için camiden çıkmayan siyasiler, günde 60-70 iftar yapan belediye başkan adayları, iftara davetli olduğu yerde ezandan önce yemek yemeye başlayan genel başkanlar, terörist cenazesine katılmaktan çekinmeyen milletvekilleri ve daha neler neler…

İşte bu taşeron firma dün onursuzluğun başrolünde yine sahne aldı. LGBT yürüyüşü denilen bu ahlaksız topluluğun etkinliği valilik nezdinde yasaklandı. Fakat CHP konuyu o kadar sahiplendi ki; daha 10 gün önce yerel seçim sürecinde muhafazakâr seçmenin oyunu almak için atmadığı takla kalmayan İmamoğlu; LGBT yürüyüşünün gerçekleşmesi için yapmam gereken her görüşmeyi yapmaya hazırım dedi!
Ve onlarca CHP Belediyesi resmi hesaplarından LGBT denilen bu ahlaksız topluluğun gününü kutladı. Seçimlerde sizi tercih etmesi için çabaladığınız bir seçmen olarak sormak istiyorum; Bir ibnenin sizin için ne gibi çekiciliği var ki savunuyorsunuz? Kendi cinsinden birini tercih eden bir sapık... Bunun neresi hoşunuza gidiyor aklım almıyor! Bu ahlaksızlıklara destek vermekten utanmıyor musunuz?

Gerçekten anlamak mümkün değil… CHP bir parti değil. Türk'e dinini, dilini ve özünü kaybettirmeye memur, bir katliam müessesesidir.” demiş Necip Fazıl Allah razı olsun ne güzel özetlemiş CHP’yi. Çünkü tarihin hangi safhasına bakarsanız bakın CHP hangi bölgede biraz güçlense Muhafazakârlar üzerinden İslam’a savaş açıyor.

Devlet’in üst kademeleri, bürokratlar bu işe neden gereken önemi vermezler? Neden sadece yılın belli haftasında bu konu akıllara gelir anlamıyorum?

Rus Devleti 2012 yılında bu konunun küresel bir “kimliksizleştirme” politikası olduğunu fark ediyor ve 100 yıl boyunca yürüyüş yapmaları, sosyal medya da propaganda yapmaları yasaklanıyor. İlgili tüm siteler kapatılıyor. Rus devletinde bunlar yaşanırken, o yıllarda AB Uyum Çalışmaları kapsamında biz bir hata yaptık ve cinsiyet eşitliği üzerine hayvanlar aleminde dahi örneği olmayan bazı maddelerinde iffetsiz hayatı meşru kılan İstanbul Sözleşmesi’nin tamamını imzaladık. Acilen bu sözleşmeden çıkılmalı ve gereken tüm kanallardan önlem alınmalı.

Eskiden medya araçlarında görür ya da duyardık, bazı Avrupa ülkelerinde iki erkeğin ya da iki bayanın bir biriyle evlendiğini kısa süreli bir akıl tutulması yaşardık. Çünkü ne geleneklerimize, nede inandığımız dinin ahlak kurallarına uyuyordu çok çok yabancıydık bu duruma. Fakat birkaç yıl önce İstanbul Boğazı’nda düğün gerçekleştirildi, bütün haber kanallarının akşam haberlerinde verdiği hatta bazı gazetelerin tam sayfa haberini yaptığı iki erkeğin birbiriyle evlendiği bir düğün.
İslam İşbirliği Teşkilatı’na üye olan 23 ülkede, eşcinsellik idam, hapis, para, kırbaç veya sopa cezası ile cezalandırılıyor. Bence bu da yanlış. Çünkü bu insanlar hasta ve hepsinin tedavi edilmesinin yanında bu mikronu toplumumuza kazandıran kanalların da dezenfekte edilip kapatılması lazım.

Ve en önemlisi CHP zihniyetinden, bu Vatan’a hiçbir fayda gelmeyeceğini toplum olarak anlamamız lazım…

Yazarın Diğer Yazıları