Erhan Bahçeci

Bismillah Deyip Çıktık Yola

Erhan Bahçeci

Günümüz internet mecrasında artık haberler hızlı bir şekilde yayınlanıp, okuyucusunun önüne servis edilmektedir. Hızla değişen ve gelişen teknolojiye ayak uydurabilmek ve dünyanın öbür ucundaki okucusuyla haberleri buluşturmak günümüzde artık çok kolay hale geldi.

Tabi bu kolaylık her ne kadar okuyucuya rahatlık sağlasa da, haber peşinde olan gazeteci ve muhabirler için o kadar da kolay değil. Çünkü yaşanan gündemi takip etmek, yorumlamak ve bazen de canı pahasına da olsa toplumu doğru bir şekilde aydınlatabilmek için haberin peşinde koşmak çok zor doğrusu…

Evet bu zorluğun yanında, dünyanın en gözde ve en renkli meslek grupları arasında yerini almakta gazetecilik. Bu meslekte bazen güler, bazen ağlar, bazen duygusallık tavan yapar ve bazen de cesaret, en üst seviyeye çıkar ve tüm bu yaşananlar toplumu bilgilendirmek içindir aslında…

Bir bakıma gazetecilik emek, gayret ve aşk işidir.

Elazığ Yeni Haber ailesi olarak bizlerde tüm bu zorluklara göğüs gerip, işini en iyi şekilde yapmaya gayret gösterip, kalemimizi ve haberlerimizi doğrudan, adaletten, halktan ve Hak’tan ayırmadan, şehrimizin ve ülkemizin menfaatlerini ön planda tutmak amacıyla Bismillah deyip çıktık yola.

Çıktığımız bu yolda hiç kimseden bir menfaat beklemeden, direk okuyucu merkezli bir internet haber sitesi olmayı kendimize şiar edindik.

Elazığ’lı hemşehrilerimize doğru bir şekilde habere ulaşmasını sağlayacak olan “elazigyenihaber.com” adlı haber sitemizin şehrimize hayırlı olmasını diliyor, tüm okuyucularımızın destek ve dualarını bekliyoruz.

Yazarın Diğer Yazıları