Şahin Şerifoğulları'na Allah Yardım Etsin (miş)

Sol oportünizmi, solu bitiren ciddi bir hastalıktır.

Devrimci gelenekten gelen ben, bu fırsatçı hastalıktan oldum olası nefret ederim.

Hiç bir şey üretmeden, sadece önüne çıkan fırsatları hayasızca kullanan ve bir şey yaptığını zanneden bu düşünce mensupları, ABD ve Nato Gladyosundan daha fazla Türk devrimci hareketine zarar vermiştir.

Tabi, bu tiplere fırsatçılık yapma imkanını veren beceriksiz siyasetçiler de bunlar kadar itici geliyor bana.

Bu efendi, Ak Partinin zengin ettiği solculardan biri, kendisi, ben sadece sıradan bir emekliyim demesine rağmen, biz onun yem bekleyen gazetecileri yemleyecek ve finansörü olacak kadar, yeni yetme bir zengin olduğunu biliyoruz.

Zenginliğinin kaynağının, yine Ak Parti ve Ak Partili bakan Ertuğrul Günay olduğunu da biliyoruz.

Neyse, bunlar ayrı bir yazı konusu, zamanla yazılır.

Uzun Uzadıya tarif etmeye çalıştığımız Milletvekili Gürsel EROL.

Dedikodu ve fısıltı kentine dönüşen, acizliğini Mehdi bekleyerek gidermeye çok hevesli Elazığ, nihayet beklediği kurtarıcıyı buldu.

Hazreti Mehdi, geçen gün beklentilere cevap veren bir dehşet açıklama yaptı.

Tabi, Mehdi ayrım yapamazdı, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nı da işin içine kattı ve Şahin beye dua ederek işe başladı.

''ALLAH Şahin beye yardım etsin, biz Belediyeyi kazansa idik yolsuzlukla mücadele eder, yapanları mahkemeye verir idik'' diye haykırarak rahatsız vicdanları bir anda huzura kavuşturdu.

Sana bir anı anlatayım Gürsel EROL bey, anı yazmayı sevmem ama, Mehdinin hatırı için yazılır.

Yıl 2011, ben yolsuzluk ve hırsızlık çeteleri ile uğraşıp, ardı ardına raporlar yazıp, soruşturma ve mahkemeler açarken, genel başkanın Elazığ'a gelip miting yapacaktı.

Uzun hikaye, kısa keselim, Genel Başkan yardımcınız, herkeste var olan raporları elde edememiş ki, aracı ile benden istedi, verdim.

Mitingde haykıracak idi genel başkanınız, aynen senin haykırdığın gibi. çetelere aracılık yapmayı marifet sanan bir kaç gazetecinin ricasını kıramadı, ve tık diyemedi ELAZIĞ mitinginde.

Yolsuzluk ile mücadele slogan atmak ile olmaz, Yolsuzluk ile mücadele siyaset ile de olmaz, Yolsuzluk ile mücadele edecek insanların eteğinde taş olmaması ve hayatlarında bir pislik bulunmaması gerekir.

Yolsuzluk ile mücadele etmiş ve halen eden biri olarak sana yardım edeyim Gürsel bey, madem heveslisin şevkin kırılmasın.

Sahip olarak, seni sahiplendi ya Elazığ, Elazığ'ın Marka! değeri çok yüksek Futbol takımı üzerinden yapılan, yolsuzluk ve Rüşvet çarkını Elazığ'ın umudu olan bir milletvekili olarak Meclise bir taşı da, ne kadar samimi olduğunu görelim.

Samimi olduğun görelim de, yardımımız devam etsin sana, bizde bu tür bilgilerin arşivi var.

Ama yapamazsın, tıpkı Genel başkan yardımcın Sezgin TANRIKULU gibi, tıpkı Elazığ mitinginde sus, pus olan Genel başkanın gibi.

Gelelim Duana mazhar olan Şahin beye, Şahin bey eteğinde taş olmayan, siyasetten metelik kazanç elde etmemiş bir ailenin genç bir siyasetçisi.

Rahat ol, Kurtarıcı kardeş, rahat ol, senin sadece slogan olarak kullandığın, yolsuzluk ile mücadeleyi, Şahin bey, Şahin gibi yapar ve yapacak.

Mehdi kardeş, boyundan büyük laflar etmeyi çok seviyorsun, laf et, laf etmenin riski yok, ama boyundan büyük işlere kalkışma.

Sen en iyisi tarihi eserlerin tozunu süpürmeye, ballı, kaymaklı ihaleleri kovalamaya devam et.

Hırsız kovalamak bizim işimiz.

Yazarın Diğer Yazıları