Ufuk Çetinkaya

Milletin Adamı

Ufuk Çetinkaya

Milletin adamı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve hizmet partisi AK Parti 13.seçimden de başarıyla çıktı. Bu başarıda elbette ki milli duruşundan hiç bir zaman taviz vermeyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin de payı büyüktür. Millet ittifakını oluşturan cephenin yandaşı olan araştırma şirketleri MHP için bitti demeleri fos çıktı.

Ülkeye hizmet etmek amacıyla cumhurbaşkanlığına ve milletvekilliğine aday olanlar kazanmak için var güçleriyle çalıştılar. Cumhurbaşkanlığı için partilere mensup altı aday seçime girdi. Geçmiş seçimlere rağmen bu seferki seçim yarışı oldukça çekişmeli geçti. Adaylar ve parti sözcüleri birbirlerine karşı demediklerini bırakmadı. Adayların meydanlarda yaptıkları konuşmalardan ülkeye kimin hizmet eserleri bıraktığını ve kimin ne gibi hizmet projeleri olduğunu öğrenmiş olduk.

Cumhur ittifakının cumhurbaşkanı adayı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı, Belediye Başkanlığı, Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı dönemlerinden tanıyoruz. Erdoğan’ın ülkemiz ve milletimiz için o kadar çok çalıştı, o kadar çok hizmet eserleri üretti ki insan hangi birini sayacağını şaşırıyor. Örnek vermek gerekirse Marmaray, köprüler, barajlar, yollar, hızlı tren, 3. Hava limanı, sağlık ve eğitim gibiler  önemli olanlardan bazılarıdır. Eserler bunlardan Pekiyi millet ittifakını oluşturan cumhurbaşkanı adayları ne yaptı derseniz, onların geçmişe dair herhangi bir hizmet eseri olmadığından dolayı seçim sürecini yıkmak satmak ve iftira atmakla tamamladılar.  Yaptıkları tek şey vurun abalıya misalinde olduğu gibi hepsi de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ve AK Parti’yi hedef alarak demediklerini bırakmadılar. Fakat şurası bir gerçek ki irili ufaklı partilerle, dış güçler bir olup Erdoğan’ı indirmek için çok çaba harcadılar. Buna karşı muhalefetin Erdoğan düşmanlığı millet iradesi karşısında hezimete uğratılmıştır.   

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti iktidarının 16 yıl içinde yaptığı büyük hizmet eserleri takdir edildiği için seçmen milletin adamına ve AK Parti’ye göreve devam kararı vermiştir.

Şunu açıkça ifade etmek gerekirse Erdoğan’ın yeniden seçilmiş olması milletimizi memnun ve mutlu etmiştir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim çalışmaları sırasında ülkesini ve milletini düşünerek çok koştu çok çalıştı. Milletimize 16 yıl içerisinde yaptığı büyük hizmetlerin yanı sıra yapacaklarını da bir bir  anlatarak toplumu aydınlattı. Erdoğan bunun yanında  40 yıldan beri binlerce sivil insanımızı öldüren ve binlerce güvenlik güçlerimizi şehit eden PKK terör örgütünün kökünü kurutmak için amansız bir mücadeleyi başlatmış oldu. Yeni kanuna göre Başkan olarak seçtiğimiz Erdoğan’ı biz ülkeyi bir uçtan bir uca hizmet eserleriyle donatmasından tanıyoruz. O zaman mefhumu tanımadan çok çalışan, çok hizmet üreten ve verdiği sözü tutan sadece Türkiye’nin değil, bölgemizin ve dünyanın lideridir. Allah daima yardımcısı olsun ve hainlerin alçaklığından korusun. Seçimin galibi olarak Başkan Erdoğan’ı ve AK Parti’yi tebrik ediyorum.

 

Yazarın Diğer Yazıları