Yeliz Öğretmenden Bir Örnek Proje Daha!

Cumhuriyet Ortaokulu Müdür Yardımcısı ve Görsel Sanatlar Öğretmeni Yeliz Tuğal'ın hazırlamış olduğu 'merdiven altı okuma köşesi' Elâzığ'da örnek proje olarak gösterilerek İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk tarafından açılışı gerçekleştirildi.

Yeliz Öğretmenden Bir Örnek Proje Daha!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Ortaokulunda TÜBİTAK 4006 bilim fuarı, resim sergisi ile Okul Müdür Yardımcılarından Yeliz Tuğal'ın hazırlamış olduğu Elâzığ’da örnek proje olan merdiven altı okuma köşesinin açılışı yapıldı.

Açılışa Elazığ İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, Okul Müdürü Fikret Seçkin, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Görsel Sanatlar Öğretmeni Yeliz Tuğal tarafından hazırlanan ve örnek proje olarak gösterilen merdiven altı okuma köşesi açılışa katılanlar tarafından büyük beğeni topladı.

Müdür Gürtürk; "Merdiven Altı Okuma Köşesi Tüm Okullarımızda Uygulanacak Örnek Bir Proje"

İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, “TÜBİTAK 4006 projesi ortaokullarımızda son hızla açılışları ve çalışmaları devam ediyor. Bugün Cumhuriyet Ortaokulumuzda öğrencilerimizin yaptığı projeleri izledik. Çok güzel çalışmaları var. Merdiven altı projesi görülmeye değer ve tüm okullarımızda da uygulanmaya değer bir proje olarak görüyorum. Merdiven altının özellikle atık malzemelerden dizayn edilerek çok güzel bir okuma köşesi düzenlenmiş. Resimlenmiş. Bu resimleri yapanlar çocuklarımız. Öğretmenlerimizin ve idarecilerimizin eşliğinde yapan öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Bu da bizim istediğimiz gibi. Öğrencilerin hayatın içinde olması, hayatı yaşaması ve okula katma değer olarak destek olarak sunmaları bizim için çok önemli” dedi.