Yeniden Refah Partisi, Haziran Ayı İl Divan Toplantısını Yaptı

Yeniden Refah Partisi'nin Haziran ayı il divan toplantısı parti binasında yapıldı.

Yeniden Refah Partisi, Haziran Ayı İl Divan Toplantısını Yaptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Haziran Ayı İl Divan toplantısına teşkilat mensupları ve partililer katıldı.

İl Divan toplantısında konuşan Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Fikret Uymaz, “Toplantımıza katılımlarımdan ötürü değerli dava büyüklerimize Teşkilat mensuplarıma, kıymetli hemşehrilerimize ve Basın Mensubu arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum.  Milli Görüş'ün ikinci 40 yılında, davamızın Hünkâr Mahfili Elaziz'imizde sorumluluklarımızın bilinciyle çalışmaya devam ediyoruz. İstanbul seçimleriyle Türkiye de yeni bir siyasi ortam oluşmuştur. Bu boşluğu Yeniden Refah Partisi doldurmaktadır. Partimize çok büyük ilgi var. İnşallah İstanbul’u yapılacak ilk yerel seçimde biz kazanacağız. Türkiye şu an borç ve faiz batağında ezilmektedir. Ama tek suçlu cumhurbaşkanı değildir. Cumhurbaşkanımızın Osman Öcalan’ın kırmızı bültenle arandığından bile haberi yok. Tüm iktidar kadroları suçludur” dedi.

İl Divan toplantısı, Yeniden Refah Partisi Elazığ Merkez İlçe Başkanı Oğuz Duman’ın yapılan çalışmalar hakkında verdiği bilgilerden sonra birim başkanları ve İlçe başkanlarının sunumlarıyla sona erdi.