Yeniden Refah Partisi Saha Ziyaretlerinde!

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanlığına atandığı günden bu yana aktif olarak saha ziyaretlerini sürdüren Avukat Erhun Karakuş ve ekibi çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor…

Yeniden Refah Partisi Saha Ziyaretlerinde!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeniden Refah Partisi Elazığ Teşkilatı saha ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor.

İl Başkanlığına atandığı günden bu yana saha ziyaretlerini ihmal etmeyen Başkan Av. Erhun Karakuş ve ekibi bir yandan da ziyaretler esnasında dile getirilen sıkıntıların çözülmesi içinde aktif olarak çalışmalarına devam ediyor.

Bu kapsamda Bakır Madenliler Derneği ile Şavaklılar Derneğini ziyaret eden Başkan Karakuş, dernek faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.

Özellikle son günlerde Maden ilçesinin büyük sıkıntılar yaşadığını belirten Başkan Karakuş, Maden'deki yerleşim yerlerinin taşınması noktasında yaşanan sıkıntıların çözümü için devlet ve siyaset mekanizmasının acilen çözüm üretmesi gerektiğini belirtti. 

Şavaklılar Derneğini de ziyaret eden Başkan Karakuş ve İl Başkan Yardımcıları Mehmet Kara ile Murat Türker, dernek başkanı Naim Doğan’dan bölgedeki hayvancılık faaliyetleri hakkında bilgiler aldı. 

Elazığ Güçlü Haber Gazetesi ile Axakal Reklam Ajansını da ziyaret eden Başkan Karakuş, ziyaret anısına kendi adlarına diktikleri fidanların sertifikasını takdim ederek, çalışma hayatlarında başarılar diledi.