Yurtbaşı Belediyesi, yeni hizmet binası açıldı

Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz'ın projeleri arasında yer alan yeni belediye hizmet binasının resmi açılışı düzenlenen törenle gerçekleşti.

Yurtbaşı Belediyesi, yeni hizmet binası açıldı

Açılışa Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, İl Jandarma Komutanı Albay Murat Evren, Emniyet Müdürü Celal Sel, AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Şerbet, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, ETSO Başkanı İdris Alan, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri, Kurum Müdürleri ve Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri katıldı.

MUHTAR YILDIRIM: YENİ HİZMETLERE İMZA ATILMASINI DİLİYORUM
Yurtbaşı Sanayi Mahalle Muhtarı ve Belde Muhtarlar Derneği Başkanı Olcay Yıldırım, yeni hizmet binasında güzel işlerin yapılmasını temenni etti. Yıldırım, “Beldemize kazandırılan belediye hizmet binamızın açılışında sayın protokol üyelerini aramızdan görmekten gurur duymaktayız. Belediyeye yapılan hizmet binamızın başta Yurtbaşı Belediye Başkanımız Yasin Yılmaz olmak üzere meclis üyelerine ve emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyor ve yeni hizmet binamızda nice yeni hizmetlere imza atılmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yurtbaşı Belediyesi, yeni hizmet binası açıldı

BAŞKAN YILMAZ: YURTBAŞI’NIN HİZMETKÂRIYIM
Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, yeni hizmet binasının açılışını yapmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade etti. Başkan Yılmaz, “Böyle bir hizmet binasını Yurtbaşı’na kazandırdığımız için yüce Allah’a şükrediyorum. Göreve geldiğimiz zaman altyapıda sorunlar vardı. Onu da çözdük alt yapı sorunu tamamen tarihe karıştı. Yeni PVC borular ile altyapımızı bitirdik. Bundan sonra da Yurtbaşı’nın hizmetkarıyım” dedi. 

BAŞKAN YILDIRIM: NE YAPILMASI GEREKİYORSA YAPIYORUZ
Şehir için yapılması gerekenleri yapmaya çalıştıklarını ifade eden AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, yapılamayacak hiçbir hizmeti vaat etmediklerini söyledi.

Başkan Yıldırım, “Bu şehir için ne yapılması gerekiyorsa yapıyoruz. Yapmaya devam edeceğiz. Çünkü biz siyaseten çok değerli şerefli ve onurlu bir liderin yol arkadaşlarıyız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 21 yıl önce bu yola koyulduğunda çok önemli bir tecrübesi vardı. Belediyecilikten geliyordu. O belediyecilik hizmetinin karşılığı olarak kimsesizlerin kimsesi olarak yola çıktı ve bir cümle sarf etti. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak dedi. Ve hamd olsun hiçbir şey eskisi gibi değil. Her gün üstüne koyarak devam ediyor” diye kaydetti.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: MAKAMLAR BİZLERE MİLLETİMİZİN EMANETİDİR
Belediyeciliğin millet hizmet kapısı olduğunu vurgulayan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Aziz şehrin aziz insanlarına hizmet etme gayretindeyiz” dedi. Başkan Şerifoğulları, “Belediyecilik millete hizmet kapısıdır. Belediyecilik ilçeye, ile, ülkeye duyulan aşkın adıdır. Bu makamlar bizlere milletimizin emanetidir. Bu sorumluluk duygusu ile bu bilinç ile bizler sizlere hizmet edebilmek için ekibimiz ile birlikte mesai gözetmeden 7/24 çalışıyoruz gayret gösteriyoruz. Bizler hizmet ederken aynı zamanda da şehirlerimizi imar ederken gönülleri abat etmek için onları mutlu etmek için bir gayretimiz söz konusu” dedi.

MİLLETVEKİLİ BULUT: BİRÇOK SORUNU BERABER AŞTIK
Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz’ın çok önemli hizmetler yaptığını belirten AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Elazığ’da son dönemde çok ciddi çalışmalara birliktelikle imza atıldığını kaydetti. Milletvekili Bulut, “Elazığ’ımızın en güzel beldelerinden bir tanesi. Şehre yakın çok önemli beldelerimizden bir tanesi. Bu beldeyle ilgili birçok sorunu beraber aştık” ifadelerini kullandı.

Yurtbaşı Belediyesi, yeni hizmet binası açıldı

VALİ TORAMAN: BAŞKANIMIZI TEBRİK EDİYORUM
Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman da, vatandaşların en iyi hizmeti almaya hakkı olduğunu ifade ederek, beldelerin kendilerini aşan problemlerini çözmek için hep birlikte gayret gösterdiklerini söyledi.

Vali Toraman, “Başkanımızı ve meclis üyelerimizi, mesai arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Belediyelerin, beldelerin sınırlı bütçeleri ve imkanları var ama bununla vatandaşına hizmet etmeye dertlerine çözüm üretmeye çalışıyorlar. Ancak bazı konular var ki onlar belediyelerin, beldelerin gücünü aşıyor. Orada da tabi ki ilgili kurumlar ellerinden geldiği kadar yardımcı oluyorlar. Bizim medeniyetimiz yüksek bir medeniyet. Bizim kültürümüz yüksek bir kültür. Biz büyüklerimizden böyle gördük. İmece geleneğimiz vardı. Zor durumda olanın yardımına koşulurdu. Köyde birinin harmanı kalkmazsa şu ya da bu sebeple kalkamazsa bütün köylü o vatandaşın harmanını kaldırırdı. Bu birlik ve beraberlik dayanışma duygusu ile Yurtbaşı ve benzeri beldelerimizin de kendilerini aşan problemi çözmek için hep beraber gayret gösterdik” diye söyledi.

Açılış konuşmalarının ardından İl Müftüsü Selami Aydın’ın duaları ile yeni hizmet binasının açılışı gerçekleştirildi.

Yurtbaşı Belediyesi, yeni hizmet binası açıldı