Yurtbaşı Belediyesinden Esnafa Destek

Yurtbaşı Belediye Meclisi'nden beldedeki Çay ocağı ve Kıraathane işletme sahiplerini sevindirecek bir haber geldi.

Yurtbaşı Belediyesinden Esnafa Destek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yurtbaşı Belediye meclisinden çıkan karar gereği 3 ay süreyle bu işletme sahiplerine biner lira katkı desteği sağlanacak.

Yurtbaşı Belediye Meclisi Belediye Başkanı Yasin Yılmaz başkanlığında toplanarak son derece önemli bir karar aldı. Koronavirüs salgını nedeniyle aylardır işyerleri kapalı olan Çay ocağı ve Kıraathane işletmelerinin sahiplerine biner lira katkı sağlanması kararlaştırıldı.

ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ
Pandemi sürecinde esnafın sürekli derdiyle dertlendiklerinin altını çizen Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, konuyla ilgili yaptığı açıklamasında şunları söyledi:
“Devletimizin Koronavirüs salgınıyla mücadele konusunda aldığı haklı tedbirlerden dolayı esnafımız zor günler geçiriyor. Bizler belde esnafımıza bir nebzede olsa katkı sağlamak adına belediye meclisimizden bu kararı aldık. Çay ocağı ve Kıraathane işletme sahiplerine üç ay süreyle aylık biner lira destek sunacağız. Tek temennimiz salgının bir an önce son bulmasıdır. Bu duygu ve düşüncelerle aldığımız kararda emekleri olan meclis üyelerimize teşekkür ediyor, belde esnafımıza bol kazançlar diliyorum.”