Yüz Yüze Eğitim Başladı!

Kademeli normalleşme kararları kapsamında, ortaokul ve liselerde yüz yüze eğitim başladı. Öğrenciler haftada 2 gün yüz yüze eğitim alacak, 3 gün ise uzaktan eğitime devam edecek.

Yüz Yüze Eğitim Başladı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kademeli normalleşmede bir adım daha atıldı. Geçen hafta ilkokul öğrencilerinin yüz yüze eğitime geçmesinin ardından bu hafta da ortaokul ve lise öğrencileri sınıflarına döndü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde açıkladığı karar çerçevesinde; ortaokul ve lise öğrencileri haftada 2 gün yüz yüze eğitim alacak, 3 gün ise eğitim uzaktan devam edecek.
BAKAN SELÇUK DUYURMUŞTU
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 7 Haziran Pazartesi gününden itibaren ortaokul ve lise öğrencileri için haftada 2 gün yüz yüze eğitime başlanacağını duyurmuştu. Öğrenciler, bugün sabah saatlerinde sınıflarındaki yerlerini alarak ders başı yaptılar.
OKULA GİTMEK ZORUNLU MU? 
Bakan Selçuk, okullardaki yüz yüze eğitimlere katılımın isteğe bağlı olduğunu ifade etti. 
KARNELER 18 HAZİRAN'DA, OKULLAR 2 TEMMUZ'A KADAR AÇIK
Öğrenciler, ikinci dönem karnelerini 18 Haziran’da alacak. Karne, teşekkür ve takdir belgeleri elektronik ortamda erişime açılacak, talep edilmesi durumunda ise okul müdürlüklerince karneler basılı olarak verilebilecek.

İsteyen öğrencilere telafi programı için okullar 2 Temmuz’a kadar açık olacak.
AŞI RANDEVULARI AÇILDI
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yaş sınırı olmaksızın tüm öğretmenlerin aşılanacağını duyurmuştu. Milli Eğitim Bakanı Selçuk dün sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile öğretmenlere aşı randevularının açıldığını duyurdu. Selçuk, "Tüm öğretmenlerimizin ve eğitim çalışanlarımızın aşı randevuları Sağlık Bakanlığı tarafından tanımlandı" ifadesini kullandığı mesajında randevuların e-Nabız'dan alınabileceğini belirtti.