'Elazığ, Reis-i Cumhurunu Bağrına Bastı'

AK Parti MKYK Üyesi, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut 'Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Elazığ ziyaretinde örnek bir ev sahipliğine imza atan ve adeta Reis-i Cumhurunu bağrına basan aziz şehrin aziz insanlarına teşekkür ediyorum' dedi.

'Elazığ, Reis-i Cumhurunu Bağrına Bastı'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konuyla ilgili yazılı bir değerlendirme yapan MKYK Üyesi Metin Bulut 31 Mart seçimleri öncesinde birçok şehirde ve mitingde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a eşlik ettiğini ancak Elazığ da 9 Mart’ta gerçekleşen mitingin en coşkulu ve en kalabalık mitinglerden biri olduğunu belirtti. 

GAKGOŞLAR, ERDOĞAN’I BAĞRINA BASTI

Binlerce insanı buraya toplayan tek bir şey var oda Sayın Cumhurbaşkanımıza duyulan sevgidir. Kıymetli hemşerilerimiz adeta Cumhurbaşkanımızı bağrına basmış ve seçimler öncesi sadece Elazığ’a değil tüm Türkiye’ye bir mesaj vermiştir. 

TÜM HEMŞEHRİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM 

Elazığ’da tarihi bir kalabalıkta gerçekleşen mitinge katılım gösteren herkese tek tek teşekkür ediyorum. Yine Sayın Cumhurbaşkanımızı ilimizde ağırlamak adına yoğun ve gayretli bir şekilde öz veriyle görev yapan tüm güvenlik güçlerimizle parti teşkilatımızın kadın kolları, gençlik kolları ve ana kademe de yer alan herkese şükranlarımı sunuyorum.