09 Mayıs Hava Durumu

Elazığ'da hava bugün nasıl olacak? Elazığ'da hava sıcaklıkları ne zaman artacak? Elazığ'da yağışlar ne zaman bitecek? İşte bütün detayları ile 09 Mayıs Güncel Hava Durumu...

09 Mayıs Hava Durumu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre ; 

Bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olarak geçeceği, yağışların Elazığ, Bingöl, Tunceli il geneli Malatya'nın doğu kesimleri(Pütürge, Doğanyol) ve Adıyaman'ın kuzey kesimlerinde(Çelikhan, Gerger Sincik) yer yer kuvvetli olması tahmin edilmektedir.

Hava sıcaklıklarının mevsim normalleri civarında seyretmesi beklenmektedir. Rüzgarların kuzeyli yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette; yağış anında yer yer kuvvetli eseceği tahmin edilmektedir.

UYARILAR: Beklenen gökgürültülü sağanak yağışlar ile birlikte yer yer dolu hadisesinin görülmesi ve yıldırım düşmesine karşı vatandaşların ve yetkililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir. Yağışların kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.


Elazığ Merkez:    17    /    Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (yer yer kuvvetli).