'15 Yıldır Sahadayım'

Elazığ Bağımsız milletvekili adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, seçim çalışmaları kapsamında Şıra Meydan'ında esnaf ziyareti sonrası Gümüşkavak'ta vatandaş ile bir araya geldi.

'15 Yıldır Sahadayım'

Bağımsız milletvekili adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, seçim çalışmaları kapsamında Şıra Meydan'ında esnaf ziyareti sonrası Gümüşkavak'ta vatandaş ile bir araya geldi. Yaptığı gezilerde yoğun ilgi ile karşılanan bağımsız aday Çoban; "elim kırılaydı nereden oy verdim dedirtmem" dedi.

Prof. Çoban ziyaretlerde yaptığı değerlendirmede; "15 yıldır alanlardayım. Şehrimizi neredeyse sokak sokak, bina bina tarif edebilirim. Bunun sebebi benim çok yere gitmem midir yoksa kanayan yaralara bir nebze merhem olmak için sürekli adım atışım mıdır bilemem. Artık şehrin sorunlarını dile getirmekten bıktık. Çözümleri koyuyoruz masaya, siyaset kurumunun attığı adımların doğru ilerlemesi için takipçisi oluyoruz. Bir yere kadar müdahale hakkımız oluyor. Şehir için söylenecek sözümüz çoktur bizim. Uzaktan takip ile değil, bizzat içerisinde olacağımız bir sistem arzu ediyoruz. 5 tane milletvekili seçilecek. En iyi 5 i seçmek vatandaşımızın iradesindedir. Kim benden daha fazla şehrin problemlerine hakim olmuşsa, kim vatandaşımızın taziyesinde, düğününde, sevincinde, kederinde duygularına ortak olmuşsa, beni değil, onu destekleyiniz. Bu kamuoyunun vicdanıdır. Tüm hayatımız seçim üzerine kurulu değildir ki, adaylık maratonu başlayınca taziyelere yemek gönderelim. Yalnızca kazanmak hırsımız yoktur ki, bir başka arkadaşımız, kardeşimiz, ağabeyimiz hakkında karalamalar yapalım. 15 yıldır hemen her hafta değerli basın organlarımız aracılığıyla açıklamalar yapmışımdır. Olumsuz dilimiz yoktur bizim. Hep bir adım ileriyi, kısa uzun ve orta vadeli çözümleri konuşmuşuzdur. Çünkü hep inanmışızdır ki bu gemi batarsa hepimiz suyun altında kalacağız. Hasbi değil, sevdamız Elazığ diyerek çıktık biz bu yola. Bize verilen desteklerin karşılığında gece uyumadan, gündüz oturmadan mücadele ederek vermeye çalışıyoruz. Elim kırılaydı, nereden oy verdim ben buna dedirtmeyeceğime, geçmiş 15 yılım kefildir." ifadelerini kullandı.

"DÜĞÜNÜMDE SEN TAZİYEMDE SEN"

Öte yandan Bağımsız Milletvekili adayı Prof. Dr. Bilal Çoban'a gezileri sırasında esnaftan da tam destek geldi.

Esnaflar yaptığı açıklamada; ‘’ Yaptığın çalışmalara önce yüce Allah sonra ben şahidim başkanım. Sen bu şehrin değerisin. Elazığ Kariyer internet sitenden kızıma ve yeğenime iş bulduk. Bizi başkalarına yalvartmadan, sessiz sedasız iş buldun çocuklara. Düğünümde sen oldun, taziyemde sen oldun. Şimdi sıra bizde. 14 Mayısta senin yanında olacağız.’’ dediler. 

'15 Yıldır Sahadayım'