'2023 Seçimleri Kader Seçimi Olacak'

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, 14 Mayıs seçimlerinin Türkiye için bir kader seçimi olduğunu vurgulayarak, 'Bir tarafta 21 yıldır bu ülkeye çok büyük hizmetler eden AK Parti, diğer tarafta sırtını PKK'ya dayayan, sırtını Kandil'e dayayan Millet İttifakıyla karşı karşıyayız. Elazığ'ımız 21 yıldır olduğu gibi bu seçimlerde de Doğru Adam ve Doğru Adımlarla yola devam diyecektir.' dedi.

'2023 Seçimleri Kader Seçimi Olacak'

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor.

Şehrin her noktasında, attığı her adımda vatandaşların yoğun bir ilgi ve sevgiyle kucakladığı Öz, dünkü ziyaretleri kapsamında ilk olarak İl Milli Eğitim Müdürlüğü personelini ziyaret etti.

Öz, daha sonra Gazi Caddesi esnafını ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların taleplerini dinleyen Öz, 14 Mayıs seçimleri için destek istedi. 


'2023 Seçimleri Kader Seçimi Olacak'

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, akşam ise AK Parti İl Başkanlığı tarafından Ulukent Mahallesi’nde düzenlenen ‘Birlik ve Beraberlik Toplantısı’na katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği buluşmada konuşan Öz, 14 Mayıs seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Seçimlere artık sayılı günler kaldığını ifade eden Öz, “Önümüzdeki seçimler ülkemiz ve milletimiz için bir kader seçimidir. Bir tarafta 21 yıldır bu ülkeye çok büyük hizmetler eden AK Parti, diğer tarafta sırtını PKK’ya dayayan, sırtını Kandil’e dayayan altılı mı, yedili mi, altı artı bir mi, altı artı iki mi ne olduğu belli olmayan bir Millet İttifakı’yla karşı karşıyayız. İnanıyorum ki Elazığ’ımız bu kader seçiminde Cumhurbaşkanımızı ve onun yol arkadaşlarını yalnız bırakmayacaktır. İşte bugün burada gördüğümüz coşku ve heyecan gösteriyor ki, Elazığ’ımız 21 yıldır olduğu gibi bu seçimlerde de Doğru Adam ve Doğru Adımlarla yola devam diyecektir. Millet ve memleket davamızı birlikte sürdüreceğiz. Elazığ’ımız için yarınlarımız için birlik ve beraberlik içinde daha güçlü ve güzel yarınlar için çalışacağız. Sizlerin desteğiyle, Elazığ’ımız için çok güzel hizmetlere imza atacağız. Bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen hemşehrilerime sonsuz teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

'2023 Seçimleri Kader Seçimi Olacak'