'2023 Seçimlerine Güçlü Bir Teşkilatla Hazırlanıyoruz'

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, 2023'te yapılacak seçimlere İl Teşkilatı olarak güçlü bir şekilde hazırlandıklarını belirtti.

'2023 Seçimlerine Güçlü Bir Teşkilatla Hazırlanıyoruz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti İl Teşkilatında 2023 yılında yapılacak seçimlerin hazırlıkları sürüyor. 

Bu kapsamda Seçim İşleri Başkanı, Merkez İlçe Başkanı, İlçe Teşkilat Başkanları, Gençlik Kolları Başkanı ve Seçim Kurulu Asil ve Yedek Üyelerin katılımıyla video konferans yöntemiyle İstişare ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi. 

Toplantıda bir konuşma yapan İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti'nin sadece seçim süreçlerinde değil her dönem seçimlere hazır olacak şekilde bir planlamayla çalışma yürüttüğünü aktardı. 

"2023 SEÇİMLERİNE GÜÇLÜ BİR VİZYONLA HAZIRLANIYORUZ"
Dünyanın ve ülkemizin içinden geçtiği tarihi süreçte kritik öneme sahip 2023 seçimlerinden Cumhur İttifakı'yla birlikte hem Cumhurbaşkanlığı'nda hem Meclis'te zaferle çıkacaklarına inandığını vurgulayan Yıldırım şöyle konuştu: "Ben bir yıldan fazladır bu koltuktayım. Göreve gelir gelmez parti bünyesinde hızlı bir toparlanma yaptık. Eski yeni kim varsa, bu davaya kim hizmet etmişse yanımıza almaya gayret gösterdik.

Dağıtarak, kırarak, dökerek, bölerek değil, toparlayarak, birleştirerek, bütünleştirerek, kucaklayarak çalışırsak başarılı olabileceğimizin farkındayız. Kendi içimizdeki arkadaşlarımızın gönüllerini kazanamazsak milletimizin gönlüne hiç giremeyeceğimizin bilincindeyiz. Bu anlayışla seçimlere hazırlanıyoruz. AK Parti olarak 2023 seçimlerine güçlü bir teşkilatla, güçlü bir vizyonla, güçlü bir çalışmayla hazırlanıyoruz.

Günün 24 saati ve haftanın her günü vatandaşlarımızın içindeyiz, onlarla birlikteyiz. Çünkü AK Parti'de yapılan ve yapılacak olan her şeyin merkezinde de çevresinde de millet vardır. İşte bu anlayış bizi inşallah zafere ulaştıracak. Ben toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, bu süreçte görevlerini en iyi şekilde yapmaya çalışan teşkilatımızın her kademesindeki arkadaşlarımıza muhabbetlerimi iletiyorum."