'2028'de İktidar Olacağız'

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, 31 Mart yerel seçimleri öncesi Elazığ'ın Palu ve Kovancılar ilçelerinde düzenlenen mitingde binlerce vatandaş tarafından büyük bir coşku ve heyecanla karşılandı.

'2028'de İktidar Olacağız'

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu ve Yeniden Refah Partisi Palu Belediye Başkan Adayı Muhammet Septioğlu ile birlikte miting alanında vatandaşlara seslendi.

Erbakan yaptığı konuşmada, “Yıllar önce rahmetli Erbakan Hocamızı bağrınıza bastığınız gibi bugün de bizi sıcak ve samimi bir şekilde bağrınıza bastınız. Allah sizlerden razı olsun. Cenabı Allah sizlerin bu sevgisine layık olmayı bize nasip eylesin. Aynı Erbakan Hocamız gibi ihlasla, samimiyetle sizlere hizmet etmeyi ve sizlerin hayır duasıyla anılmayı inşallah bizlere nasip eylesin.” diye konuştu. Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan adayları için destek isteyen Erbakan, “Belediye Başkan adaylarımıza zafer diliyorum, hayırlı hizmetler yapmalarını diliyorum.” dedi.

'2028'de İktidar Olacağız'

Alanı dolduran binlerce vatandaşın ‘Mücahit Erbakan’ sloganlarıyla desteklediği Erbakan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “2024 seçimlerine doğru herkesin mutabık kaldığı tek husus Yeniden Refah Partisi’nin oylarını artıracak tek parti olacağıdır. Geçen seçimlerde bizim oylarımızı yüzde 1 bile göstermeyen anketler bu seçimde Türkiye genelinde yüzde 7-8 gösteriyorlar. Hem Elazığ’da hem Türkiye’de 1 Nisan’da ahlaklı belediyecilik dönemini başlatacağız. Ahlaklı belediyecilik demek, önce ahlak ve maneviyat demektir. Allah'ın izniyle önce 31 Mart’ta yerel yönetimlerde, 2028’de de iktidar olacağız inşallah.”

“İNSANIMIZIN YANINDA VE HİZMETİNDE OLACAĞIZ”
Mitingde konuşan Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, “Allah’ın izniyle tarihin her döneminde hakkın, adaletin, hukukun yanında yer almış Palu, bugün ne yapacağını gayet iyi biliyordur. Biz edebimizi yukarıdan aldık. Aldığımız yer bellidir. Hepimiz aldık oradan, şükür Allah’a. Riya bizden uzak olsun diyoruz. Ahlaksızlık bizden uzak olsun diyoruz. Korku, korku hepimizden uzak olsun diyoruz. Türkiye’nin inşallah ışığını buradan, Elazığ’ımızdan atacağız ve Fatih Hocamızla inşallah, hak ettiği adalete, adil düzene, ahlaka, hukuka kavuşacak. Bizler aldatmadan dürüst bir şekilde insanımızın yanında ve hizmetinde olacağız.” dedi.

'2028'de İktidar Olacağız'