23 Nisan Döviz Kuraları

23 Nisan Dolar kaç lira oldu? Türkiye'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlanırken piyasalar kapalı durumda olacak.

23 Nisan Döviz Kuraları
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Doların fiyatı ise 7 lira seviyesinde seyrediyor. Petrol fiyatlarının en düşük seviyelere geldiği bugünlerde doların ateşi düşmüyor. Peki 23 Nisan dolar ne kadar? dolar 23 nisan'da kaç lira? Detaylar haberimizde...

23 Nisan Dolar kaç lira oldu?  Koronavirüs salgının endişeleri ile yükselişte olan dolar Merkez Bankası'nın faiz kararının ardından yeni güne 7 TL sınırında başladı. Dolar yeni günde 6,99'da işlem görürüken, Euro/TL ise 7,56'da yer alıyor.

23 NİSAN DOLAR NE KADAR?

Küresel piyasalarda iki günlük sert düşüşlerin ardından bugün sınırlı da olsa normalleşme gözleniyor.Merkez Bankası nisan toplantısında politika faizini 100 baz puan indirerek yüzde 8.75'e çekti. Kur, bugün Merkez Bankası'nın faiz kararının ardından 6,99'da seyrediyor.

23 NİSAN EURO NE KADAR?

Euro/TL ise 7,56'da yer alıyor.Uzmanlar, teknik açıdan dolar/TL'de 7 seviyesinin direnç olarak öne çıktığını, 6,90'ın destek olarak izleneceğini kaydetti.