24 Mayıs Hava Durumu

Elazığ'da hava bugün nasıl olacak? Elazığ'da hava sıcaklıkları ne zaman artacak? Elazığ'da yağışlar ne zaman bitecek? İşte bütün detayları ile 24 Mayıs Güncel Hava Durumu...

24 Mayıs Hava Durumu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre; Bölgemizde havanın parçalı ve çok bulutlu; Malatya ve Adıyaman'ın aralıklı yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı; Tunceli, Bingöl ve Elazığ'ın kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir. Sıcaklıkların mevsim normalleri civarında seyredeceği beklenmektedir. Rüzgarların kuzeyli yönlerden orta kuvvette, yer yer kuvvetli esmesi tahmin edilmektedir.

UYARILAR: Bugün (Pazar) sabah saatlerinden itibaren Tunceli, Bingöl ve Elazığ'daki yağışların kuvvetli olması beklendiğinden ani sel su baskını ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

ELAZIĞ’DA SICAKLIK DURUMU: Elazığ Merkez:    16    /    Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (yer yer kuvvetli) .