28 Nisan Hava Tahmin Raporu

Meteoroloji 13 Bölge Müdürlüğü Elazığ'ın ve çevre illerin hava durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

28 Nisan Hava Tahmin Raporu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Meteoroloji Müdürlüğünün yaptığı açıklamada, “Bölgemiz genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren yer yer yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir. Yağışların Elazığ, Malatya, Tunceli, Bingöl ve Adıyaman'ın kuzey ilçelerinde aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak ( yer yer dolu yağışı) şeklinde olması beklenmektedir” denildi.

Bölgemiz genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren yer yer yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir. Yağışların Elazığ, Malatya, Tunceli, Bingöl ve Adıyaman'ın kuzey ilçelerinde aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak ( yer yer dolu yağışı) şeklinde olması beklenmektedir. Hava sıcaklıklarının mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgarların güneyli yönlerden hafif, yer yer orta kuvvette esmesi beklenmektedir

UYARILAR: Beklenen gök gürültülü sağanak yağışlar ile birlikte yer yer dolu hadisesinin görülmesi ve yıldırım düşmesine karşı ilgililerin ve yetkililerin dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

ELAZIĞ’DA SICAKLIK DURUMU:

Elazığ Merkez:  21  /  Parçalı çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

Elazığ Ağın:  21  / Parçalı çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

Elazığ Alacakaya: 18  /  Parçalı çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

Elazığ Arıcak:  18  /  Parçalı çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

Elazığ Baskil:  18 /  Parçalı çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

Elazığ Karakoçan:  18  /  Parçalı çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

Elazığ Keban:  23   /   Parçalı çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

Elazığ Kovancılar:  19  /  Parçalı çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

Elazığ Maden:  20  /  Parçalı çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

Elazığ Palu:  20  /  Parçalı çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

Elazığ Sivrice:  17  /  Parçalı çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

ÇEVRE İLLERDE HAVA DURUMU:

MALATYA: 21   /  Parçalı çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

BİNGÖL: 18  /  Parçalı çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

TUNCELİ:  22  /   Parçalı çok bulutlu, sabah saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

ADIYAMAN:  24 /   Parçalı çok bulutlu.