3 Çocuk Annesi Kadını, Eşi Vurarak Öldürdü!

Üç çocuk annesi olan Hüsna T. eşi Hüseyin T. tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Kaçan Hüseyin T. polis tarafından yakalanması için çalışma başlatıldı.

3 Çocuk Annesi Kadını, Eşi Vurarak Öldürdü!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İzmir'in Bornova ilçesinde üç çocuk annesi Hüsna T. (30), eşi Hüseyin T. (34), tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Polis, kaçan Hüseyin T.’nin yakalanması için çalışma başlattı.

Olay, saat 16.00 sıralarında, Ümit Mahallesi 7312 Sokak'ta bulunan bir apartmanın 3’ncü katındaki dairede meydana geldi.

İddiaya göre, Hüseyin T., tabancayla eşi Hüsna T.'ye 5 el ateş açtı. Yaralanan Hüsna T. kanlar içinde yere yığılırken, Hüseyin T. ise kiralık olduğu öğrenilen otomobille kaçtı. Silah sesleri duyan komşuların ihbarı üzerine adrese, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kurtarılamadı

Ağır yaralanan Hüsna T., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Bornova Türkan Özilhan Hastanesi’ne kaldırıldı. Hüsna T., doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. Hüsna T.'nin cenazesi, savcının incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.