'Sessiz Çığlık Yemen' İsimli Roman Kitabı Çıktı

Aksaray'da Okul Müdürü olarak görev yapan, Elazığlı hemşehrimiz Adnan Aydın'ın yazdığı 'Sessiz Çığlık Yemen' isimli roman kitabı çıktı.

'Sessiz Çığlık Yemen' İsimli Roman Kitabı Çıktı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Aksaray’da Kutlu Ortaokulu Müdürü olarak görev yapan hemşehrimiz Adnan Aydın’ın, bize bizi anlatan muhteşem bir eseri “Sessiz Çığlık Yemen” isimli romanı, Manolya Yayınları’nda çıktı.

Yazar Aydın, “Sessiz Çığlık Yemen” Romanını yazma amacı ile ilgili yaptığı açıklamada; "Mili Eğitim Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı, Kızılay ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının yapmış olduğu Yemen’e yardım kampanyası çerçevesinde Yemen’de yaşanan dramları araştırdım. Yemen’de bu yıl 80 bin çocuğun açlıktan ve kolera hastalığından öldüğünü öğrendim annelerin çocukları açlıktan ölmesin diye ağaç yapraklarını kaynatarak acısını aldıktan sonra açlıktan ölmesin diye çocuklarına yedirdiklerini duyunca; Gerçekleşme ihtimalinin çok yüksek olduğu bir kurgu oluşturarak Sessiz Çığlık Yemen Romanını kaleme aldım. Romanda elde edilecek gelirlerin büyük kısmı Yemen’de savaşın en acımasız günlerini yaşayan minik bebeklere bağışlayacağım. Okuyucularımın gösterecekleri ilgilerden dolayı kendilerine şükranlarımı sunarım."dedi.

Adnan Aydın Kimdir?

1977 yılında Elazığ'ın Kovancılar ilçesine bağlı Payamlı köyünde doğdu. İlkokulu Payamlı köyü ilkokulunda, ortaokul ve liseyi Elazığ’da tamamladıktan sonra Süleyman Demirel Üniversitesi Burdur Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliğinde 2000 yılında mezun oldu.

İlk ataması Yozgat Çayıralan ilçesine yapıldı. 2003 yılında ise ataması Aksaray iline yapıldı. Aksaray’ın değişik okullarında öğretmenlik ve idarecilik yaptı.

Aydın, halen Aksaray Kutlu Ortaokulunda Okul Müdürü olarak görev yapmaktadır.