Başkan Özekinci Elazığ'da!

Geçtiğimiz aylarda kongresi yapılan Sağlık Haksen'de Genel Başkan koltuğuna oturan hemşehrimiz Murat Özekinci, ilk ziyaretini Elazığ'a gerçekleştirdi.

Başkan Özekinci Elazığ'da!

Sağlık Haksen'de Genel Başkanı, hemşehrimiz Murat Özekinci ve yönetimi Elazığ'a geldi. Geçtiğimiz aylarda genel kurulu gerçekleşen ve  genel başkan koltuğuna oturan, hemşehrimiz Murat Özekinci seçim sonrası ilk ziyaretini memleketi Elazığ'a gerçekleştirdi.

BAŞKAN ÖZEKİNCİ KURUMLARI ZİYARET ETTİ
Sağlık camiasının büyük teveccühüyle Genel Başkanlığına seçilen Özekinci ve yönetim kurulu, Elazığ ziyaretinde İl Sağlık Müdürlüğünü, Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünü, Fırat Üniversitesi Hastanesini, Fethi Sekin Şehir Hastanesini, Diş Hastanesini, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları hastanesini, Palu Karakoçan ve Kovancılar Devlet Hastanelerini ziyaret ederek, görüşalışverişinde bulundu.

Başkan Özekinci Elazığ'da!

"ELAZIĞ'IN YERİ BİZDE AYRIDIR"
Başkan Özekinci ziyaretler sonrası yaptığı değerlendirmede; "Sağlık Haksen Genel Başkanı seçildikten sonra ilk teşkilat ziyaretimizi Elazığa yaptık. Elazığ hem toprağımız, hemde yıllarca hizmet ettiğimiz bir yer. Bizim için yeri çok farklidır. 3 gün boyunca kurumlarımızı gezdik, Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın çok ciddi teveccühünü gördük. Şahsım ve sendikam adına gerçekten onur verici bir durum. Tüm kurum idarecilerimize, üyelerimize ve tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum" dedi. 

Başkan Özekinci Elazığ'da!