Açıkkapı, Keban ve Ağın'da!

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Keban ve Ağın'da incelemelerde bulundu..

Açıkkapı, Keban ve Ağın'da!

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı ve beraberindeki heyet, 'Adım Adım Elazığ' çalışmaları kapsamında ilçe, belde ve köy ziyaretlerini sürdürüyor.  

Keban ve Ağın'a ziyaretlerde bulunan Açıkkapı, Ağın'da yapımına başlanan 142 konut ve ticaret merkezinin çalışmalarını yerinde takip edip yetkililerden bilgi aldı. 

"AĞIN'IMIZDA VERİMLİ BİR GÜN GEÇİRDİK"
Milletvekili Açıkkapı burada yaptığı değerlendirmede; " Adım Adım Elazığ'ımızı gezmeye devam ediyoruz. Bugün Ağın'ımızda oldukça verimli bir gün geçirdik. İlçe Belediye Başkan adayımız Şeref Çakar, ilçe başkanımız Mehmet Ağın ve değerli dava arkadaşlarımızla esnaf ziyaretlerinde bulunup, hemşehrilerimizden gelen talepleri ilgililere ilettik. Ayrıca burada TOKİ Başkanlığımızca yapımına başlanan konut ve ticaret merkezi çalışmalarını yerinde takip edip, yetkililerden bilgi aldık. İlçemize ve ilimize hayırlı uğurlu olsun inşallah" dedi. 

Açıkkapı Keban ve Ağın'da!

MİLLETVEKİLİ AÇIKKAPI KEBAN İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ
Ağın'daki ziyaretlerinin ardından Keban ilçesine geçen Açıkkapı, burada Belediye Başkanı Fethiye Atlı , İlçe Başkanı Turgay Toprak ve teşkilat üyeleriyle çeşitli temaslarda bulundu. Keban Belediyesi'ne ait Tekstilkent atölyesini ziyaret edip burada yetkililer ve işçilerle sohbet edip, çalışmalara dair bilgi alan Açıkkapı daha sonra TOKİ'nin Keban'daki sosyal konut çalışmalarını ve emniyet lojmanı çalışmalarını yerinde inceledi. 

Milli Eğitim Bakanlığınca yapımı devam eden Keban Lisesi çalışmalarını ve Keban 25 Yataklı Devlet Hastanesinin alanında da incelemelerde bulunan Ejder Açıkkapı, deprem konutlarına ilişkin de son çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. 

Açıkkapı Keban ve Ağın'da!

"TÜM GAYRETİMİZLE ÇALIŞACAĞIZ"
Milletvekili Ejder Açıkkapı burada yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; "Bugün Ağın'ımızda ve Keban'ımızdaki önemli projelere ait çalışmaları yerinde inceleyip , yetkililerden bilgi aldık.  Esnaflarımızı ziyaret edip, vatandaşlarımızla hasbihâl ettik. Mübarek Ramazan ayının ilk gününde bizleri güler yüzle karşılayıp, adeta bağrına basan güzel yürekli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Tabi bugünkü ziyaretlerimiz ne ilk ne de son olacak. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğindeki Türkiye Yüzyılına ve  Türkiye yüzyılının parlayan yıldızı olmasını canı gönülden istediğimiz aziz şehrimiz Elazığ'a  layık olmak için durmayacak, yılmayacak tüm gayretimizle çalışacağız.Allah(C.C) hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah."

Açıkkapı Keban ve Ağın'da!