Aday Olmayacak!

Arıcak Belediye Başkanı Ferit Yıldırım, seçimlerde aday olmayacağın duyurdu.

Aday Olmayacak!

Yerel seçimler için aday adayları çalışmalarına hız verirken mevcut belediye başkanları da yeniden aday olup olmama konusunda kararlarını netleştirmeye başladı. Arıcak Belediye Başkanı Ferit Yıldırım, seçimlerde aday olmayacağın duyurdu.

Başkan Yıldırım kararını sosyal medya hesabından açıklayarak şu ifadelere yer verdi;

"ÇOK ZOR DÖNEMLERDEN GEÇTİK"
"Kıymetli Arıcaklı hemşerilerim; Öncelikle sizleri sevgi ve saygılarımla selamlıyorum. 2014 tarihinden bu yana sizlerin teveccühü ile on yıldır belediye başkanlığı yapıp sizlere layık olmaya çalıştım. Bu süre zarfında güzel ilçeme ve ilçemin güzel halkına hizmet etmeye çalıştım. Çocuğu, genci yaşlısı, köylüsü, memuru, dışlanmışı demeden herkesi kucaklamaya çalıştım. Çalışma arkadaşlarımla birlikte ilçeme güzel hizmetler sundum. Hem ilçe hem de ülke olarak depremler, hastalıklar gibi çok zor dönemlerden geçtik. Buna rağmen ilçemin güzel insanlarını hiçbir zaman yalnız bırakmadım.”

"HİÇBİR GÖREV SONSUZ DEĞİLDİR"
“Kimseye haksızlık etmedim, kimsenin hakkını yemedim. Ben gerçekten ilçemi ve insanımı severek hizmet ettim. Tabi ki hiçbir insan ve hiçbir görev sonsuz değildir. Ben de sonsuz olmayan bu görevime ailemin akrabalarımın, dostlarımın ve tüm seçmenlerimin onayını alarak önümüzdeki yerel seçimlerde son veriyorum. Farkında olmadan kırdığım incittiğim üzdüğüm vatandaşımız varsa hakkını helal etsin. Tüm halkıma şükranlarımı sunuyorum. Saygı ve selamlarımla kalın sağlıcakla"