Ağar, İstifa Dilekçesini Verdi!

Sözcü Gazetesine açıklamalarda bulunan eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar 'Zor bir ameliyat geçirdim, sağlığımı düşünüyorum, yönetim kurulu ne yaptı bilmiyorum zaten ayrılmak niyetindeydim' dedi.

Ağar, İstifa Dilekçesini Verdi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bodrum'daki Yalıkavak Marina’nın yönetim kurulu başkanlığını yapan eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar’ın İstanbul’daki evinde dinlendiği ortaya çıktı. Sözcü'ye konuşan Ağar "Zor bir ameliyat geçirdim, sağlığımı düşünüyorum, yönetim kurulu ne yaptı bilmiyorum zaten ayrılmak niyetindeydim" diye konuştu.

Sözcü Gazetesine konuşan, eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, Ameliyat olduktan sonra İstanbul'daki evinde dinlendiğini belirterek şunları söyledi:

“Yeni ameliyat olup hastaneden çıktım, İstanbul'da evimdeyim. Benim Bodrum'da ne işim var. Hastaneden yeni çıktım evdeyim. Ben bu olaylar başladığı anda Yönetim Kurulu Başkanlığı'ndan ayrılmak istediğimi ifade ettim. Onlar belki bu hastalık dolayısıyla bir jest yaptılar bana.

Bugüne kadar bekletmişlerdi. Ama konular çıktığı anda herkes rahatlasın diye bir dilekçe vermiştim, kapatsınlar diye konuyu. Yani ayrılmak istediğimi 10-15 gün evvel önce beyan etmiştim ben. Ne yaptılar bilmiyorum. İşin doğrusu ilgilenecek vaktim de zamanım da yok.”