AK Parti'de Seçim Çalışmaları Sürüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda milletvekili adayları şehrin genelinde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

AK Parti'de Seçim Çalışmaları Sürüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili adayları seçim çalışmaları kapsamında şehrin genelinde vatandaşlarla buluşmalara devam ediyor.

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

Milletvekili Adayı Öz’den Millet İttifakına Tepki 

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, millet ittifakının son günlerdeki söylemlerine dikkat çekerek, “Vallahi bunların vatanla derdi var, billahi bunların milletle derdi var. Bunların bizim hiçbir değerimizle alakası yok.” dedi.

Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, seçim çalışmaları kapsamında Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret etti. OSB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muhyeddin Kaya ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Öz, daha sonra OSB’de faaliyet gösteren sanayi kuruluşlarını ziyaret etti. 

AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen sandık görevlileri eğitim programına iştirak eden Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, ziyaretlerin kapsamında ayrıca özel bir hastaneyi ziyaret ederek hastane yönetimi ve personeline çalışmalarında kolaylıklar diledi, hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti. Milletvekili Adayı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Alo 170 ve 112 çağrı merkezlerini ziyaret eden Öz, ziyaretlerinin son durağında ise İl Kadın Kolları Başkanlığınca düzenlenen ‘Anne-Çocuk-Genç’ konulu programa katıldı.

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

Seçim çalışmaları kapsamında Mustafapaşa Mahallesinde yoğun bir katılımla gerçekleştirilen AK Parti Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz’ın Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışına katılan Hasan Murat Öz yaptığı konuşmada, 14 Mayıs seçimlerinin önemine bir kez daha vurgu yaptı. Bu seçimin bir kader seçimi olduğunu ifade eden Öz, “Bu seçimin değeri her geçen gün daha da fazla ortaya çıkıyor. Bizler ilk andan beri kader seçimidir diyoruz, yol ayrımıdır diyoruz, dönüm noktasıdır diyoruz. Bugün İmamoğlu, HDP bayrakları altında zafer işareti yaparak miting yapıyor. Kılıçdaroğlu, milli teknolojilerin sergilendiği Atatürk Havalimanını ABD'li bir şirkete vermeyi taahhüt ediyor. Bu Amerikalı şirketin CIA’nın ortak çalıştığı bir firma olduğunu görüyoruz. Vallahi bunların vatanla derdi var, billahi bunların milletle derdi var. Bunların bizim hiçbir değerimizle alakası yok. Bu seçim vatan, millet meselesi olmuştur.” diye konuştu.

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

Yanılmaz: “Elazığ, Millet İttifakı’nın hevesini kursağında bırakacak” 

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, Mustafapaşa Mahallesi’nde Seçim Koordinasyon Merkezi açtı. Çok sayıda vatandaşın katıldığı açılışta coşkulu kalabalığa hitap eden Yanılmaz; “Millet İttifakı’nın 14 Mayıs’ta bir hedefi var. İnşallah Elazığ onların bu hevesini kursaklarında bırakacak.” dedi.

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

Seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdüren AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, seçim gezileri kapsamında Elazığ Belediyesi merkez binayı ziyaret ederek, personellerle bir araya geldi. 
Daha sonra PTT Başmüdürlüğü’nü ziyaret eden Yanılmaz, Organize Sanayi Bölgesi’ndeki fabrikaları da gezerek, işletme sahipleri ve çalışanlarla sohbet etti. 

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

Programı kapsamında Kazım Karabekir Caddesi üzerinde bulunan esnafları da gezen Yanılmaz, sorun ve talepleri dinledi, destek istedi. 
Mustafapaşa Mahallesi’nde açtığı Seçim Koordinasyon Merkezi’nde yoğun ilgiyle karşılanan Yanılmaz burada bir konuşma yaparak 14 Mayıs seçiminin önemine dikkat çekti, tarihi bir dönemden geçtiklerini vurguladı. 

Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına katılan vatandaşlara da teşekkür eden Yanılmaz; “Biz bir irtibat bürosu açmak istedik ama siz bu açılışı mitinge dönüştürdünüz. Allah hepinizden razı olsun.” dedi.
Gittikleri her yerde müthiş bir coşku ve heyecan olduğunun altını çizen Yanılmaz sözlerini şöyle sürdürdü; “Allah’ın izniyle hangi mahallemize gittiysek, hangi mahallemizde toplantı yaptıysak, hangi ilçemize gittiysek, hangi beldemize gittiysek, hangi köyümüze gittiysek, oradaki coşkuyu, oradaki azmi, oradaki dinamizmi, oradaki hareketliliği görmemek mümkün değil. Elazığ ayakta. Elazığ ben AK Parti’deyim, ben AK Parti ile birlikteyim, ben Cumhurbaşkanımızın yanındayım ve ben Cumhurbaşkanımızın emanet ettiği milletvekili adaylarımızın yanındayım diyor. Kıymetli kardeşlerim; Bugün Cumhuriyet Halk Partisi mantığı, fikri, görüşü ve onun etrafında birleşmiş olanlar 14 Mayıs’ta kendilerine bir tek hedef belirlemişler. Recep Tayyip Erdoğan gitsin yerine kim gelirse gelsin. Biz Elazığ’dan Mustafapaşa Mahallemizden onlara sesleniyoruz. Sizin bu hevesiniz kursağınızda kalacak ve 14 Mayıs akşamı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye’nin yeniden cumhurbaşkanı olacak inşallah.”

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

Palu Belediye binasıyla ilgili muhalefetin söylemlerine de tepki gösteren Yanılmaz şöyle konuştu; “Dün Palu’nun adını ağızlarına alarak bir şeyler söylediler. Palu’da belediyenin binası yokmuş, o binayı yapacakmış. Değerli kardeşlerim. Belediye Başkanımız, İlçe Başkanımız belediye binasıyla ilgili açıklama yaptılar daha önce. İhalesi, yapıldı, sözleşmesi yapıldı ve yakında temeli atılacak. Bu gelişmeleri bile bile televizyona çıkıp algı yapmaya çalışanların hesaplarını elbette bu halk sandıkta görecek. Elazığ, milli ve manevi değerleri olan bir şehir. Elazığ CHP’ye oy vermez, onun ambleminin altına mühür basmaz. 2018 yılında ittifak oylarıyla bir milletvekili çıktı bu şehirden. Bu farklı bir olaydı ve bu iş inşallah 2023’te temizlenecek. Cumhur İttifakı feraset sahibi insanlarımızın oylarıyla Elazığ’dan 5-0 yaparak tulum çıkaracak ve Elazığ birinci il olacak inşallah.”

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

NAZIRLI: “TEKNOFEST, BU ÜLKENİN GELECEĞİ VE BAĞIMSIZLIĞIDIR”

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, gençlerin TEKNOFEST ile hayallerinin peşinden koştuğunu belirterek etkinliğin Türkiye’nin geleceği ve bağımsızlığı için büyük önem taşıdığını vurguladı. 

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, seçim çalışmalarını ara vermeksizin sürdürüyor. Elazığlıları bekleyen ve bekleten olmayacaklarını, ilçe ilçe, köy köy halkın ayağına gidip ihtiyaçlarını gidermek için çalışacaklarını söyledi.
Daha sonra Yeni Mahalle’de temaslarda bulunan Nazırlı, İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından organize edilen mahalle buluşmalarına katılarak vatandaşlarla bir araya geldi. Beldeleri de unutmayan Nazırlı, bu kapsamda Yurtbaşı Beldesi’ni ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Belde temasları kapsamında belediyeyi de ziyaret eden Nazırlı, idareci ve personellerle sohbet etti. Nazırlı,

“Elazığ hazır! Türkiye Yüzyılı başlıyor” dedi.

Milletvekili Adayı Nazırlı, son olarak AK Parti Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz'ın Mustafa Paşa Mahallesi’nde bulunan seçim koordinasyon merkezinin açılışına katıldı. 

Miting havasında gerçekleşen açılışta konuşan Nazırlı, TEKNOFEST etkinliğinin önemine dikkat çekerek şu konuşmayı yaptı: “Kıymetli Genç Kardeşlerim, büyük liderlerin toplumlarını yeni ufuklara taşıdığı tarihi bir hakikattir.  Çünkü her toplum liderinin zihin ufku kadardır. Bu açıdan baktığımız da biz bahtı olan bir nesiliz. Zira biz Erdoğan’ın gölgesinde var olmuş, yeşermiş, güçlenmiş ve Erdoğan’ın zihin ufkunda yolculuğa çıkmış bir nesiliz. Kıymetli hemşehrilerim, unutmayınız ki bu ülkede, yıllarca sen yapamazsın, sen başaramazsın, denilerek baskılanmış, yok sayılmış ve ne yazık ki kaybolmuş bir nesil vardır. 

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

Şimdi ise 1 milyon başvurusu, 300.000 yarışması, 2.5 milyon ziyaretçi ile dünyanın en büyük TEKONOFEST etkinliğini gerçekleştiren bir nesil ile karşı karşıyayız. Allah’a hamd olsun milyonlarca gencimiz TEKONOFEST etkinliği ile hayallerinin peşinde koşmaktadır. 
Değerli Kardeşlerim, TEKNOFEST bu ülkenin geleceğidir. TEKNOFEST bu ülkenin bağımsızlığıdır. TEKNOFEST doğudan, batıya, kuzeyden güneye bir milletin çocuklarının uzaya dair, bilime dair ülkesine dair hayal kurduğu bir etkinliğin adıdır. TEKNOFEST’e karşı olmak, millete, bağımsızlığa ve bilime karşı olmak demektir. TEKNOFEST’e karşı olmak gençliğine güvenmemek gençliğini ötekileştirmek demektir. 

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

Değerli Genç Kardeşlerim, bir yanda gençler hayalleri peşinde koşsun diye canla başla çalışan bir lider; diğer yanda “siz yapamazsınız biz CIA bağlantı bir şirketle görüştük gelip onlar yapacak” diyen bir muhalefet lideri.  Bir yanda uzaya gidecek ilk Türklerin isimlerini açıklayan bir lider; diğer yanda “uzay ajansının kapatılması için mahkemeye başvuran” bir muhalefet lideri. 14 Mayıs’ta başta Elâzığ’ımız olmak üzere milletimiz bu iki bakış açısını, bu iki yaklaşımı oylayacak. Biz eminiz ki milletimiz tercihini kendi gençliğine güvenen, kendisi ile yan yana yürüyen ömrünü Türkiye Yüzyılı idealine vakfeden liderden yana kullanacaktır.  Kıymetli Kardeşlerim, sözlerime son vermeden önce burada bir tebrikte bulunmam gerekiyor. Bilmeden konuşanlara, haddini aşanlara inat, Fırat Üniversitesi takımımız TEKNOFEST 2023’te abaküsler projesi ile birinciliği kazanmışlardır. Kendilerini tebrik ediyorum. Unutmayalım gelecek yüzyıl Bilimin ve bilim aşığı gençlerin yüzyılı olacaktır.”

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

Nazırlı seçim çalışmaları kapsamında ayrıca Elazığ Belediye Kadın Meclisi’nin düzenlediği Anne, Çocuk, Genç Kahvaltı Programı’na da katıldı. 

Seçim çalışmalarını Kovancılar ilçesinde devam eden Nazırlı, esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

“Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol”

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, CHP Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Gürsel Erol’un bakanlık ve hizmet açıklamalarına tepki göstererek, “Sizin kuracağınız hükümette kaç tane bakanlık var? Birçok ilde bakanlık sözü verilmiş. Kaç bakanla hükümeti kuracaksınız? Siz kimi kandırıyorsunuz. Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol” dedi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

Prof. Dr. Erol Keleş, seçim çalışmaları kapsamında özel bir hastaneyi ziyaret ederek hastane yönetimi ve personele çalışmalarında kolaylıklar diledi, hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti. 

Milletvekili Adayı Prof. Dr. Keleş, daha sonra Organize Sanayi Bölgesi Başkan Yardımcısı Muhyeddin Kaya ve yönetim kurulu üyelerini

ziyaret etti, ardından OSB’de faaliyet gösteren işletmeleri gezerek yöneticilere ve personele çalışmalarında kolaylıklar diledi. 
Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş,  AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz’ın Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışına da katıldı. 

Coşkulu kalabalığın sevgi gösterisi ve tezahüratlarıyla karşılanan Prof. Dr. Erol Keleş, burada yaptığı konuşmada, seçim gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve AK Parti hükümetlerinin ülkeye ve Elazığ’a yaptığı yapılan bahseden Prof. Dr. Erol Keleş, CHP Elazığ 1. Sıra Milletvekili Gürsel Erol’un seçim vaatlerini de eleştirerek Erol’a tepki gösterdi. 

Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, şöyle konuştu: “CHP 1. Sıra milletvekili adayının hakkımda söylediği bazı şeylere buradan cevap vereceğim. Bu seçim gerçekten çok önemli. Çünkü 2000 yılından önceki Türkiye’yi hatırlayın. Dış güçlere bağlı, Amerika’nın Avrupa’nın önünde eğilen IMF’ye bağımlı bir Türkiye. Bugün geldiğimiz 2023’te kendi kendine yetebilen bir Türkiye. Sanayisiyle, enerjisiyle, sağlığıyla, turizmiyle artık bölgede lider olan bir ülke. Bu birilerini rahatsız ediyor, edecek de. Bu rahatsızlığı bugün bizim karşımıza zillet ittifakını kurarak getirdiler. Şu anda zillet ittifakı dediğimiz masanın etrafında oturulan piyonlar, altına konulan taburede yer değiştiren terör örgütleri hepsi bir olmuşlar ve temel amaçları Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı buradan indirmek. Buna gücünüz yetmeyecek. Bugün İHA’larıyla, SİHA’larıyla, savaş gemileriyle, doğalgazıyla, otomobiliyle kendi kendine yeten bir Türkiye. O araç yapılırken ben çok iyi hatırlıyorum; Bunu yapamaz dediler. Mümkün değil dediler. Önce tasarımı yapıldı, yazılımı yapıldı. Bunu nerede yapacaklar dediler, biz fabrikayı kurduk. Burada üretemez dediler. Biz burada milli aracımızı ürettik ve dün itibariyle de Elazığ’ımıza TOGG geldi. Birileri üzülüyor. Üzülecek. Ama ben de diyorum ki birileri üzülsün ama Türkiye mutlu olacak, gururlu olacak her zaman Türkiye Yüzyılı için olarak daha güzel projeler için bu memlekete hizmet edecek.

AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor

CHP 1. Sıra milletvekili adayı yaptığı basın açıklamasında benim bazı sözlerime cevap vermiş. Şimdi ben de ona cevap veriyorum. Ben dedim ki ‘Şu bilbordlara yazmışsınız Elazığ’a hizmet benim işim, siz ne hizmet yapmışsınız Elazığ’a?’ Cevap yazmış, 3 tane okul, bir de telefon açmış. Bu okulların iki tanesi halen inşaat halinde, bir tanesinin ise daha ihalesi yapılmamış. Peki biz ne yaptık, 2020 depreminden sonra 3,5 yıl geçmiş, 32 tane okulu bitirdik. 35 tane okulun ihalesini yaptık ve şuan yapım halinde. Tam 2 Milyar TL eğitime Elazığ’a destek verildi. 200 milyon sadece güçlendirme için kullanıldı. Al işte hizmet bu. Efendim ben demişim ki Elazığ’a bakanlık getirecek, kim gelecekmiş, nasıl gelecekmiş? Yine diyorum; sizin kuracağınız hükümette kaç tane bakanlık var? Soruyorum. Birçok ilde bakanlık sözü verilmiş. Biz zaten masa etrafında dağıtılan Cumhurbaşkanlığı yardımcılarını da gördük, dağıtılan bakanlıkları da gördük. Sizin kaç tane bakanlığınız var. Kaç bakanla hükümeti kuracaksınız? Siz kimi kandırıyorsunuz? Ben diyorum ki biz 5 milletvekili olarak emeğimizle, hizmetimizle Allah izin verirse bu şehre bakanlık getireceğiz. Benim ona bir tavsiyem var; ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol. Biz hizmet adamıyız. Biz emek adamıyız. Biz hizmet için sizin karşınızdayız. Yeni Türkiye Yüzyılı için, Elazığ Yüzyılı için biz varız. Biz inandık, siz de inanın.”
Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, seçim çalışmalarını Harput Der Yönetim Kurulunu ziyaret ederek sürdürdü.