AK Parti'de Seçim Çalışmaları Sürüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayları, kent genelinde seçim çalışmalarına devam ediyor.

AK Parti'de Seçim Çalışmaları Sürüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayları, kent genelinde seçim çalışmalarına devam ediyor.

Seçime sayılı günler kala AK Parti Elazığ Milletvekili Adaylarının seçim bölgesinde çalışmaları devam ediyor. AK Parti Elazığ 1.Sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, seçim çalışmalarına Elazığ Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı ve esnafı,  DSİ Genel Müdürlüğü ziyareti ile devam etti.

 

 

Kültür Parkta düzenlenen Birlik ve Beraberlik Buluşmasında Karakoçanlı vatandaşlarla bir araya gelen Keleş,  AK Parti Kadın Kolları Başkanlığınca Ataşehir Mahallesinde düzenlenen programa katıldı.

Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, 14 Mayıs seçimlerinin önemini vurgulayarak Elazığ’da Uluova ve Kuzova sulama projelerinde yeni adımlar attıklarını belirtti.

Ak Parti Elazığ 2.Sıra Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı ise seçim çalışmaları kapsamında temaslarına devam ediyor. Milletvekili Adayı Açıkkapı, AK Parti Kadın Kolları Başkanlığınca Ataşehir Mahallesinde düzenlenen programa katıldı. Daha sonra Açıkkapı, Birlik ve Beraberlik Buluşmasında Karakoçanlı vatandaşlarla buluştu. Seçimin önemine dikkat çeken Açıkkapı, muhalefeti eleştirdi.

Kadın Kolları Başkanlığının Ataşehir Mahallesinde düzenlediği mahalle buluşmasına katılan Ak Parti Elazığ 3.Sıra Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı  vatandaşlara hitap etti, 14 Mayıs seçimlerinin önemini anlattı.

 Seçim gezileri kapsamında Elazığ Belediyesi merkez binada bulunan personelleri ziyaret eden Nazırlı, çalışmalarında kolaylıklar diledi.  AK Parti’nin iktidara geldiği 2002 yılından itibaren asırlardır peşinde koşulan birçok projeyi hayata geçirdiğini anımsatan Nazırlı, “AK Parti’nin 21 yılda ülkemize ve şehrimize kazandırdığı eser ve hizmetler, sadece son birkaç ayda açılışı yapılan projeler Türkiye Yüzyılında neler yapılacağını en güzel şekilde gösteriyor aslında. Tüm bu kazanımlarımızın devam etmesi için 14 Mayıs seçimleri büyük öneme sahip. 14 Mayıs’ta tüm vatandaşlarımızın dua ve desteğine talibiz.” dedi.

Ak Parti Elazığ 4.Sıra Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz ise seçim temasları kapsamında Elazığ Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı ve Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli ile bir araya geldi.  

Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Ataşehir Mahallesi’nde düzenlenen program ve Karakoçanlılar Birlik ve Beraberlik Buluşmasına  katılan Yanılmaz, Sugözü Mahallesi’ne giderek burada muhtar ve vatandaşlarla bir araya geldi. Parçikan Vakfı’nda vakıf üyeleriyle de buluşan Yanılmaz, yaklaşan seçimlerde destek istedi. 

Ak Parti Elazığ 5.Sıra Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz,  seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürürken, “İlk Oyum Erdoğan’a, İlk Oyum AK Partiye’ programında gençlerle buluştu.

Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, şehrin farklı noktalarındaki kahvehane ve çay ocağı esnafını ziyaret ederek 14 Mayıs seçimleri için destek istedi.