AK Parti'den Muhtar Buluşmaları

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı, düzenlediği programla Haroğlu Bölgesi Muhtarları ile bir araya geldi.

AK Parti'den Muhtar Buluşmaları

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı’nın muhtar buluşması toplantıları bu kez Haroğlu Bölgesi’nde gerçekleşti. Toplantıya, AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş, Ak parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Şerbet, kurum müdürleri, meclis üyeleri ve teşkilat mensupları katıldı.

Sarıgöl Köyü Muhtarı Ahmet Aydın, kendilerini yalnız bırakmayan ve sorunların çözümü noktasında destek olanlara teşekkür etti.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Ömer Faruk Çelik, sadece seçim dönemlerinde değil sürekli sahada olduklarını söyleyerek: “biliyorsunuz biz AK Parti Merkez İlçe teşkilatı olarak yaklaşık 3 yıldır bütün köyleri hane hane geziyoruz buradaki muhtarlarımız da şahittir. İl ve İlçe teşkilatlarımız olarak bütün ekibimizle sahadayız. Bu ne demektir sadece seçimden seçime sahada değiliz, her gün her yıl seçimin bittiği günden itibaren sahada dolaşmaktayız halkımızla hemhal olmaktayız. Burada kurum amirlerimize teşekkür etmek lazım gittiğimiz her köyde kurum amirlerimizi arayarak vatandaşların sorunlarını iletiyoruz. Onlarda sağolsun yardımcı oluyorlar.” dedi.

Partilerinin girdiği 17 seçimden milletin desteğiyle başarı şekilde çıktığını ifade eden AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım: “Bugüne kadar 17 seçimi bizlere kazandıran kim? Siz değerli halkımız. Sizler destek vermediğiniz sürece hiçbir anlamı yok. Özelde de bölge halkına ve Baskil’e baktığım zaman her zaman bu desteğini esirgememiştir. En üst düzeyde güvenini ortaya koymuştur. Yakın zamanda 14 ve 28 Mayıs’ı sizlerle birlikte aştık. Biz ilk günkü aşkla şevkle durmadan yolumuza devam ediyoruz. Bizimkisi bir dava anlayışı, bir koltuk kapma sevdası olsaydı bugün burada olamazdık.” Dedi.

Ak Parti Elazığ Milletvekili Prof.Dr. Erol Keleş’te, sorunların çözümü noktasında çaba gösterdiklerini söyledi. Keleş, Türkiye Yüzyılı için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini belirterek: “biz seçimden sonra elimizi herkese uzatıyoruz. Hiçbir uzatılan ele yumruk sıkmıyoruz bize oy versin vermesin önemli değil Türkiye Yüzyılı için elimizden ne geliyorsa yapacağız. seçimden sonra 3 vekilimiz ve teşkilatımızla uyumlu bir şekilde bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Meclisin tatil sürecinde 3 vekilimizde devamlı burada vatandaşla mahalle toplantıları, vatandaşla buluşma, köy buluşmaları adı altında bir çok toplantı gerçekleştirdik.” ifadelerini kullandı.